Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇELİ FUTBOLCU DOLANDIRILDI
FENERBAHÇELİ FUTBOLCU DOLANDIRILDI
Lükse düşkünlüğü ve su gibi para harcaması ile tanınan ve İstanbul gecelerinin fenomen ismi Ümit Akbulut, şimdilerde Fenerbahçeli yıldız Van Der Wiel’i dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı
15 Mayıs 2017, 16:40
 
Lükse düşkünlüğü ve su gibi para harcaması ile tanınan ve İstanbul gecelerinin fenomen ismi Ümit Akbulut, şimdilerde Fenerbahçeli yıldız Van Der Wiel’i dolandırdığı iddiasıyla gündemde…
 
Wiel, yaptığı açıklamada Türkiye’ye geldikten birkaç ay sonra Akbulut’la tanıştığını ve kendisine yapılan iş teklifini kabul ettiğini belirterek, “Akbulut ‘organizasyon yapacağız, Boksör Floyd ve Justin Bieber’i getireceğiz’ diye 4.5 milyon dolarımı aldı,dedi.
 
Futbol kariyerim için Türkiye'ye geldim,dolandırıldım.
 
Türkiye'nin insanlarını çok seviyorum. Ben iyi niyetle buraya geldim. Birkaç ay sonra Ümit Akbulut'la tanıştım. Bana iş yapmayı teklif etti, güvendim o insana. Hatta birlikte bir okula gittik ve küçük çocuklarla buluştuk. Bana güvence verdi.
 
image
 
Organizasyon yapacağız diye benden para istedi.
 
4 ay içinde sürekli para istedi. En son 4,5 milyon dolara kadar para verdim. Sonra ona dedim ki; 'Ne oldu bizim organizasyonlar?' Bu soruyu sorduğumda '600 bin dolar daha verilmezse bu verdiğin paraları unut, burası Türkiye hiçbir şey yapamazsın' dedi. Beni tehdit etti. Bu benim futbol kariyerime de yansıdı. Bir insan özel hayatında böyle dolandırılınca futbol kariyeri dahil bütün hayatını etkiler.
 
Ben burada hem futbol oynamayı hem de yatırım yapmayı istedim.
 
Maalesef böyle kötü bir insanla tanıştım. Boksör Floyd ve Justin Bieber'i getireceğini söyledi. Bu isimleri kullanarak beni kandırdı. Türk adaletine güveniyorum. Tek ümidim ve güvendiğim onlar. Bu tarz dolandırıcıları sadece Türk adaleti durdurabilir."
Van Der Wiel avukatıyla birlikte Asayiş Şube'ye başvurdu.
 
Dünyaca ünlü yıldızları Türkiye'ye getirdiği söylenen Ümit Akbulut'un Van der Wiel'i 4,5 milyon dolar değerinde dolandırdığı iddia edildi. 
 
Futbolcu Colin Kazım Richards ile birlikte B4L Organizasyon Şirketi’ni kuran ardından Didier Drogba ve Felipe Melo gibi isimleri de şirkete ortak olarak katan Akbulut, ünlü bir gece kulübünün müdavimi ve bu kulüpteki locasının yıllık ücretini peşin ödüyor.
 
image
 
HER GECE PARA SAÇIYOR
Gittiği her mekanda binlerce dolar harcamasıyla İstanbul gecelerinde nam salan Akbulut, mekanların kapıcılarına,valelere , çiçek satıcılarına bile 100 dolar verdiği magazin muhabirlerinin verdiği bilgiler arasında.
 
Ünlü ve seksi kadınlar,En pahalı restorantlar,en pahalı içkilerden şişe şişe açtıran Akbulut, iş görüşmelerini Tarabya Otel’de yapıyor,yıllık ne kadar vergi ödediği bilinmemekle su gibi para harcıyor.Bu değirmene su yetermi dedirten Ümit Akbulut  Hadımköy’deki bir villada kalıyor
 
image
                                                                 Playboy güzeli Vida Guerra  ile aşk yaşadı
 
Lükse düşkünlüğüyle tanınan Akbulut, bir röportajında 2 kez Milli Piyango’da büyük ikramiye kazandığını söylemiş, “Kimsenin yapmadığını yapmayı seviyorum. Hayat felsefem rüyalarını görmeyeceksin rüyalarını yaşayacaksın. Herkesin özel bir yeteneği vardır, şans ve kısmeti vardır. Evet, ben de şanlı bir adamım. 2 defa milli piyango kazandım. 2011'de 11 trilyon, 2013'te 2 trilyon bu sene de 100 bin TL kazandım ama o bir şey değil” demişti.
 
TÜRKİYE HOLLANDA KRİZİ OLAYA SEBEP OLDU
 
Fenerbahçeli futbolcunun, birlikte çalışmak için kendisiyle iletişim kurduğunu, tıpkı Galatasaraylı Lucas Podolski’nin markasına yönelik reklam benzeri bir çalışma talebinde bulunduğunu söyleyen Akbulut, “Podolski’nin bir markası var. Bu markayla ilgili bir reklam çalışması yapmış ve bu çerçevede dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather ile işbirliği yapmıştık. Van der Wiel de kendisi bize geldi ve bir sözleşme imzaladık. Sözleşmeye göre, İstanbul, Almanya ve Hollanda’da üç etkinlik yapacaktık. Tarihler belirlendi, fakat talihsiz bir olay oldu. Türkiye ile Hollanda arasında diplomatik kriz çıktı” dedi.
 
BEN DE VAN DER WIEL’E DE DAVA AÇTIM
Van der Wiel’in de Hollandalı olmasından dolayı, reklam çalışmasını ileri bir tarihe ertelemelerinin daha iyi olacağını düşündüklerini belirten Akbulut, “Bu süreçte, reklam çalışması yapmamızın, ona fayda getireceğine, zararı olacağını ilettim. Önce sıcak baktı. Ardından bu önerimi kabul etmedi. Söz konusu rakam doğru. 4 milyon 200 bin dolar ödeme yaptı. Bu para, boksör Maywaether’e gitti. O da zaten bir video çekti. Şimdi, gelip bana ‘sen beni dolandırdın, ben bu paraları borç almıştım’ diyor. Oysa ki, Maywaether, bizim belirleyeceğimiz tarihte bu reklam çalışmasında yer alacaktı. Elimde sözleşmeler, hatta rakamlar çok yüksek olduğu için Facetime kayıtları bile var. Benim imajım zarar gördü. Kendisine yönelik hukuki süreç başlattım” açıklamasını yaptı.
 
SON DAKİKA ... SON DAKİKA ... SON DAKİKA ... SON DAKİKA ... SON DAKİKA ...
 
Wiel’in şikayeti sonrasında Ümit Akbulut gözaltında!
 
Fenerbahçeli  futbolcu  Van der Wiel'i dolandırdıkları iddia edilen Ümit Akbulut ve Sinan Siner. gözaltına alındı.
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR