Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KADROYA İLKER AYRIK DAHİL OLDU
KADROYA İLKER AYRIK DAHİL OLDU
Türkiye ve Azerbaycan arasındaki sıcak ilişkilerin komik bir hikayesiyle perdeye taşınan Yanlış Anlama’nın oyuncu kadrosuna İlker Ayrık da dahil oldu.
7 Nisan 2017, 22:28
 
 
Yanlış anlaşamalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi anlatan  Yanlış Anlama isimli filmin oyuncu kadrosuna İlker Ayrık da dahil oldu. 
 
Türkiye  ve Azerbaycan arasındaki sıcak ilişkilerin komik bir hikayesiyle perdeye taşınan Yanlış Anlama’nın oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Hakan Bilgin, Sennur Nogaylar, İlhan Daner, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Pelin Sönmez gibi isimlerin yanı sıra Azerbaycan’nın çok ünlü isimleri de bulunuyor.
 
Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Amin gibi ünlüler filmde rol alan isimler arasında yer alıyor.
 
Bu zengin oyuncu kadrosuna İlker Ayrık da renk katmaya hazırlanıyor. Filmin eğlenceli karakterlerinden birine can verecek olan İlker Ayrık, Balat’ta gerçekleştirilecek çekimlerin setine katılıyor. Ayrık, oyuncu arkadaşı Sevket Çoruh ile birlikte basına setten görüntüler vermeye hazırlanıyor. Çakallarla Dans’tan sonra ikili ilk kez bir araya geliyor. 
 
Yönetmenliğini Ulaş Cihan Şimşek'in yapımcılığını Levent Cengizhan'ın üstlendiği Yanlış Anlama Ekim’de vizyona giriyor. Oldukça sürprizli bir yapım olan film Türkiye sinemalarıyla aynı zamanda  Azerbaycan sinemalarında da gösterime girecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR