Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SOĞUK HAVA DALGASI GERİ GELDİ
SOĞUK HAVA DALGASI GERİ GELDİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün genellikle yağmur ve sağanak, iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde başlayacak
17 Mart 2022, 11:23
 
 
Ülke genelinin bugünden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredecek.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün genellikle yağmur ve sağanak, iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde başlayacak yağışların yarından itibaren güney kesimler hariç yurt genelinde kar şeklinde görülmesi bekleniyor.
 
Türkiye geneli 3 günlük hava durumu bilgileri
 
Yağışların, Marmara Bölgesi, Karadeniz ve Doğu Anadolu’da kuvvetli yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta ortasından itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı havanın yurt genelinde etkili olması bekleniyor.
 
Soğuk ve yağışlı hava geliyor
 
Hava sıcaklıklarının önümüzdeki bir haftalık periyotta mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.
 
Üç büyük kentte beklenen hava durumları ise şöyle;
 
Ankara: Bugünden itibaren aralıklarla kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yarından itibaren hissedilir derecede düşerek bir haftalık periyotta mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.
 
İstanbul: Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların, yarından itibaren il genelinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Kar yağışlarının önümüzdeki hafta başına kadar aralıklarla yer yer kuvvetli kar sağanakları şeklinde etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yarından itibaren hissedilir derecede düşerek bir haftalık periyotta mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.
 
İzmir: Havanın genellikle parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve iç kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR