Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LUCCA SALDIRGANLARI YAKALANDI
LUCCA SALDIRGANLARI YAKALANDI
İstanbul'un ünlü mekanlarından Bebek Lucca'ya silahlı saldırı düzenlenleyenler yakalandı.3 kişinin yaralandığı saldırıyı mekana alınmayan kişi ya da kişilerin yaptığı öne sürülmüş ve olay anında ünlü sanatçı Teoman'ın da Lucca'da bulunduğu ortaya çıkmıştı.
8 Şubat 2022, 18:10
 
İstanbul'un ünlü mekanlarından Bebek  Lucca'ya silahlı saldırı düzenlenleyenler yakalandı.
 
İkisi Lucca çalışanı 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyı daha önce ünlü restoranda çalışan kişilerce gerç mekana alınmayan kişi ya da kişilerin yaptığı öne sürülmüş ve olay anında ünlü sanatçı Teoman'ın da Lucca'da bulunduğu ortaya çıkmıştı. 
 
image
 
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 5 Şubat'ta gece saatlerinde Bebek semtinin ünlü mekanı Lucca önünde yaşanan silahlı saldırının faillerini yakalamak için çalışma başlatmıştı ve çok geçmeden sonuç aldı.
 
Olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri inceleyen polis, restoran önünde manevra yapan bir otomobildeki 2 şüpheliden birinin araçtan indikten sonra Lucca tarafına 3 el ateş edildiği görüntülerine ulaştı.
 
image
 
Saldırganların kimliğini tespit eden polis şüphelileri yakaladı.
 
Aracın plakası üzerinden araştırmasını sürdüren ve şüphelilerin kimliklerini tespit eden ekipler, silahlı saldırıyı gerçekleştiren Can A. (26) ile aracı kullanan Mahmut B'yi (25)  Maltepe'de gözaltına aldı.
 
Zanlı Can A'nın, emniyetteki sorgusunda, alkollü olduğunu ve olayın yaşandığı yerde araçla manevra yapmak istedikleri sırada kim olduğunu hatırlamadığı birileriyle aralarında küfürleşme yaşandığını, bunun üzerine araçtan inip tabancayla birkaç el ateş ettiğini söylediği iddia edilsede polisin olayı çok yönlü araştırdığı öğrenildi.
 
image
 
PLANLI DEĞİL TESADÜF DEDİLER
 
Olayın meydana geldiği restoranda daha önce çalıştığını ancak herhangi bir sorununun olmadığını iddia eden Can A, olayın orada yaşanmasının tesadüf olduğunu savundu.
 
Öte yandan, silahlı saldırı sırasında yaralanan İ.Y. (48), M.P. (31) ve R.V'nin (37) sağlık durumlarının iyi olduğu ve olay yerinde tesadüfen bulundukları bildirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.
 
İstanbul Bebek’te bulunan Lucca ünlülerin müdavim olduğu bir mekan olarak tanınsa da daha önce bazı çirkin olaylarla gündeme gelmişti.
 
Lucca işletmecisi Alper İri’nin, bir kadın çalışana tecavüz girişiminde bulunması ile mekan ve işletmecileri gündeme gelmiş konu yargıya taşınmıştı.
Soruşturma sırasında mekan içindeki kameraların bozuk olduğu iddiasıyla tecavüz vakasının delilleri karartılmaya çalışılmış ,olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianame hazırlamıştı..
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR