Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
78 İŞÇİ KOVİD-19 ÇIKTI ÜRETİM DURDU !
78 İŞÇİ KOVİD-19 ÇIKTI ÜRETİM DURDU !
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki iki tekstil fabrikasında çalışan 78 işçide koronavirüs tespit edilince, fabrikalarda üretim durdu. Test sonuçları açıklandıkça vaka sayısının daha da artmasından endişe ediliyor.
9 Ekim 2020, 15:51
 
Zonguldak Çaycuma´daki organize sanayi bölgesinde, birinde 450, diğerinde 250 kişinin çalıştığı iki tekstil fabrikasında, işçilerden bazılarında koronavirüs tespit edildi.
 
İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, fabrikalarda filyasyon çalışması yaptı.
 
Çalışmaların ilk etabında 450 kişinin çalıştığı fabrikada 10, diğer fabrikada ise 30 işçinin koronavirüse yakalandığı tespit edildi.
 
TEST SONUÇLARI AÇIKLANDI VAKALAR ARTTI
 
Pazartesi günü itibariyle fabrikalarda üretim durduruldu ve tüm işçiler evlerinde karantinaya alındı. Test sonuçları açıklandıkça koronavirüse yakalanan işçi sayısı arttı.
 
VAKA SAYISI 78'E YÜKSELDİ
 
İki fabrikada koronavirüse yakalanan işçi sayısı 78'e yükseldi. İşçiler, evlerinde ve hastanelerde tedaviye alındı. Temaslı olan işçiler de evlerinde karantina altında tutuluyor. Test sonuçları açıklandıkça vaka sayısının artmasından endişe ediliyor.
 
FİLYASYON ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
 
Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, organize sanayi bölgesindeki fabrikaların Sağlık Bakanlığı ve diğer bakanlıkların talimatları doğrultusunda denetlendiğini ve sık sık tedbirlere uyulması konusunda uyardıklarını söyledi. İl Sağlık Müdürlüğü'nün filyasyon çalışmasının devam ettiği öğrenildi.
 
62 MADENCİ İŞÇİSİ DE POZİTİF
 
TÜRKİYE  Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü'nde, iki gün önce 300 işçiye yapılan koronavirüs testinde 19 işçinin testi pozitif çıktı. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Başkanı Hakan Yeşil, toplam 1080 işçiden 62'sinin koronavirüs testinin pozitif olduğunu ve temaslı olan 150 işçinin de evlerinde karantinada olduğunu söyledi. Kaynak: Zonguldak'ta korkutan olay! 78 işçi pozitif çıktı, üretim durdu 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR