Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAVAALANI ÇALIŞANI DOLANDIRIP KAYBOLDU MU?
HAVAALANI ÇALIŞANI DOLANDIRIP KAYBOLDU MU?
Turkish Ground Services'te ramp şefi olarak görev yapan Sefa T, çalışma arkadaşlarından borç para isteyerek yüklü miktarda para topladığı ve kendisine ulaşılamadığı haberi havacılık camiasının en güvenilir haber mecrası olan Airport Haber'in yöneticisi Ali Kıdık tarafından duyuruldu..
16 Eylül 2020, 10:04
 
Barbaros Şansal’ın İstanbul Atatürk havalimanı apronunda dövenler arasında bulunan TGS ramp Şefi Sefa T. çalışma arkadaşlarını 1 milyon TL dolandırarak ortalıktan kaybolduğu iddia ediliyor..
 
image
 
Turkish Ground Services'te (TGS) ramp şefi olarak görev yapan Sefa.T, çalışma arkadaşlarından ev satma bahanesiyle para toplayarak 1 Milyon lira dolandırdığı iddiası şirket çalışanları arasında hararetle konuşuluyor..  
             image
 
Airport Haber Genel Koordinatörü ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın Twitter'dan duyurduğu olaya göre; '' çalışma arkadaşlarından para toplayan Sefa T.  ücretsiz izne çıkarıldı '',diye bilgiye ulaşılsa da farklı kaynaklar şahsa ulaşılamadığını iddia ediyorlar. 
 
Şirket içinde soruşturmanın da sürdüğü öğrenilirken, konuyla ciddi şekilde ilgilenildiği iddiaların savcılığa yansıyıp yansımadığı hakkında bilgiye ulaşılamadı.
 
TGS'de ramp şefi olarak görev yapan S. Tüfekci Atatürk Havalimanı'nda KKTC'den sınırdışı edilen  Barbaros Şansal'ı darp edip şirkette popüleritesini arttıran çalışanlar arasındaydı.                 image
 
Sosyal medya mesajlarında yurt dışına kaçan Sedat Peker hakkında birçok paylaşım bulunan S.Tüfekçi'nin şuan ortalarda görünmemesi ve sosyal medya sayfasından iddiaları yalanlamaması hakkındaki iddiaları güçlendiriyor.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR