Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEKNOFEST İZDİHAMI METRO KAPATTIRDI
TEKNOFEST İZDİHAMI METRO KAPATTIRDI
Atatürk Havalimanı'na metro seferleri valilik ve belediyenin aldığı kararla durduruldu. İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e son günde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aşırı kalabalığın yolcu güvenliğine risk oluşturması nedeniyle metro seferleri durduruldu.
22 Eylül 2019, 19:27
 
 
Açıklamada “İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar gereği Atatürk Havalimanı istasyonuna yolcu taşımacılığı, aşırı kalabalığın yolcu güvenliğine risk oluşturması nedeniyle durdurulmuştur. Lütfen duyurularımızı takip ediniz” ifadeleri kullanıldı. Havalimanında yapılan Teknofest’in bu yoğunluğa neden olduğu düşünülüyor.
 
image
 
Metro İstanbul’dan bugün yapılan bir diğer açıklamada ise “M1 metro hattında rekor yolculuk! 21 Eylül 2019’da M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı metro hattında 562.230 yolculuk ile hattımıza ait günlük yolcu taşıma rekoru kırıldı. Teknofest nedeniyle yoğunluk yaşanan hatta dün olduğu gibi bugün de tam kapasite çalışıyoruz” denilmişti.
 
HAVALİMANINDAN YENİKAPI’YA SEFER VAR
 
Metro İstanbul’dan daha sonra yapılan açıklamada ise “M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı hattında Atatürk Havalimanı yönünden Yenikapı yönüne sefer yapılmakta olup, Yenikapı’dan Atatürk Havalimanı yönüne sefer yapılmamaktadır” bilgisi duyuruldu. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR