Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADNAN OKTAR GENERAL KIZINI KAPATMIŞ
ADNAN OKTAR GENERAL KIZINI KAPATMIŞ
Eski Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı Tümgeneral Mehmet Yılmaz Erdoğan'ın Adnan Oktar Suç Örgütü'nün mağduru olduğu ortaya çıktı. Emekli Tümgeneral'ın kızı Server Görkem Erdoğan ile ilgili çarpıcı ifadesi örgüt hakkında hazırlanan iddianameye yansıdı..
14 Ağustos 2019, 18:12
 
Eski Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı emekli Tümgeneral Mehmet Yılmaz Erdoğan'ın da Adnan Oktar suç örgütünün mağduru olduğu ortaya çıktı. Erdoğan'ın kızı Görkem Erdoğan, Adnan Oktar suç örgütü üyeliği suçlamasıyla cezaevinde. Emekli komutanın, iddianameye yansıyan ifadesinde, suç örgütüne karşı çaresizliği gözler önüne seriliyor.
 
Adnan Oktar suç örgütünün 3 bin 908 sayfalık iddianamesinden çarpıcı detaylar çıkmaya devam ediyor. Tutuklu sanık Görkem Erdoğan'ın eski Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı Mehmet Yılmaz Erdoğan'ın kızı olduğu anlaşıldı.
 
image
 
İddianamedeki ifadesinde Erdoğan, general de olsa bir babanın suç örgütü karşısında nasıl çaresiz kaldığını şu sözlerle anlattı:
 
''2007 yılından itibaren kızımda davranış değişiklikleri sezmeye başladık. Bize Adnan Oktar'ın sohbetlerine katıldığını söyledi. Daha sonra bizi aramamaya, yanımıza gelmemeye ve bizim de onun yanına gitmemizi istememeye başladı. Kızımızın ailesinden bu kadar uzaklaşması beni ve eşimi psikolojik buhrana uğratmıştı. Adeta kızımız elimizden kayıp gidiyor, bir şey yapamıyorduk.''
 
Görkem Erdoğan, İngiltere'deki Westminster Üniversitesi'nden mezun. Adnan Oktar suç örgütüyle bağlantısı 12 yıl önce başladı. Ailesi kızlarıyla az da olsa görüşse de, bu ortamlarda Oktar örgütünden bir kişi yanlarında bulunuyordu.
 
Baba Erdoğan, ''Kızım tuvalete giderken bile yanında mutlaka örgüt tarafından gönderilen kişi ile birlikte gidiyordu. Bu kişi kızımızın yanında yapışık ikiz gibiydi. Onu gölgesi gibi takip ediyordu'' dedi.
 
image
 
Erdoğan, kızını görebilmek umuduyla örgütün televizyonunu izlemeye başladı, 3 sene önce kızının saçları kazınmış haldeki görüntülerini gördü.
 
Bunun Oktar'ın verdiği bir ceza olduğunu öğrenen Mehmet Yılmaz Erdoğan, ''Kızımın giyim kuşamı da artık iyice absürtleşmeye başlamıştı ve görüntüleri de bir baba olarak beni derinden yaralamıştı. 11 Temmuz 2018 günü bu örgüte yapılan operasyonu medyadan öğrendiğimiz zaman ailece çok mutlu olduk'' diye konuştu.
 
'ETKİN PİŞMANLIKTAN VAZGEÇİRDİLER'
 
11 Temmuz 2018 günü bu örgüte yapılan operasyonu medyadan öğrendiğimiz zaman ailece çok mutlu olduk. Ancak kızımızla ilgili ne olacağına dair endişelerimiz vardı. Fakat en azından artık kızımızın Adnan Oktar isimli şahsın kontrolünde değil de devletimizin güvenli kollarında olduğunu bilmek bize güven veriyordu. Başlangıçta kızımız etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanma konusuna meyilliydi. Ancak örgüt tarafından gönderilen avukatlar ve koğuş arkadaşlarının da etkisiyle vazgeçti. Adnan Oktar ve onun liderliğini yapmış olduğu örgüt bizi veyakın çevremizi büyük manevi zarara uğrattı. Bu sebepten ötürü Adnan Oktar'dan ve onun liderliğini yaptığı örgütten şikayetçiyim.".
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR