Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
O AĞAÇLAR KIZILAY'A DİKİLİYOR
O AĞAÇLAR KIZILAY'A DİKİLİYOR
Kızılay Sakarya Caddesi’nde başlayan yenileme çalışmaları kapsamında, Melih Gökçek döneminde 26 bin 500 TL'ye alındığı ortaya çıkan ağaçlar dikiliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "26 bin 500 TL + KDV’ye alınan ağaçlar var. Bu ağaçları ibret olsun diye uygun yerlere dikeceğiz" demişti.
12 Temmuz 2019, 18:49
 
 
Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde 26 bin 500 TL’ye aldığı fidanlar ‘ibret olsun diye’ Kızılay’a dikildi. Ağaçlar Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi işbirliğinde Kızılay Sakarya Caddesi’nde başlayan yenileme çalışmaları kapsamında dikildi.
 
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yenileme çalışmalarının başladığı Sakarya Yaya Bölgesi ile yenileme projesinin devamında yapılacak Yüksel Yaya Bölgesi, Konur ve Karanfil sokaklarında eski mevcut yeşil dokusunun korunmasının yanı sıra yeni ağaçlar takviye edeceklerini söyledi. Ankara’nın merkezinde yayalar tarafından en çok kullanılan bölgelerin tamamen yenileme çalışmalarının başladığı belirten Taşdelen, kısa süre sonra bölgenin eskisinden çok daha güzel ve yayaların kullanımına uygun hale getirileceğini dile getirdi.
 
YAVAŞ: İTHAL DİYE ALINIP YERLİ OLARAK SATILMIŞ
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş daha önce yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönemde ağaç alımları için yaptığı harcamaları açıklamıştı. Yavaş, “Şu anda 26 bin 500 TL + KDV’ye alınan ağaçlar var. Bu ağaçları ibret olsun diye uygun yerlere dikeceğiz. Birçoğu kuruyor, bir daha dikiliyor. Bunların bir kısmı ithal diye alınıp yerli olarak satılmış. Hepsinin tespitini yapıyoruz” demişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR