Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAFYA CİNAYETİ BU KEZ BAĞDAT CEDDESİNDE
MAFYA CİNAYETİ BU KEZ BAĞDAT CEDDESİNDE
Bağdat Caddesi üzerinde güpegündüz cinayet işlendi. Uzun yıllardır devam eden bir mafya hesaplaşmasının yeni bir cinayeti olarak kayıtlara geçti.Silahlı saldırıya hedef olan şahıs İlhan Üngan karısı ve çocuğunun yanında öldürüldü.
7 Nisan 2019, 19:49
 
 
İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'nin kızı ve şoförünün öldürülmesi olayına ilişkin davada azmettirici olarak aranan firari İlhan Ünğan, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü. 
 
İlhan Ünğan, Bağdat Caddesi'ndeki bir kafenin önünde bulunan arabasının yanında silahlı saldırıya uğradı.
 
Bağdat Caddesi'nde meydana gelen olayda  Ünğan eşi ve oğluyla birlikte kafeden çıkıp otomobiline yöneldiği sırada yabancı plakalı bir otomobilden silahlı saldırı gerçekleştirildi.
 
Şüpheli ya da şüpheliler olay sonrasında kaçtı İstanbul Bağdat Caddesi’nde silahlı saldırıda öldürülen kişinin İlhan Üngan olduğu belirlendi. Cezaevinde bulunan Orhan Ünğan’ın kardeşi olan İlhan Üngan, Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve şoförünün öldürülmesi olayı ile ilgili aranıyordu. İlhan Üngan ve Orhan Ünğan’ın avukatı Kudbettin Kaya’da 2 yıl önce öldürülmüştü.image
 
İstanbul Bağdat Caddesi’nde silahlı saldırıda öldürülen kişinin İlhan Ünğan olduğu belirlendi. Cezaevinde bulunan Orhan Üngan’ın kardeşi olan İlhan Üngan, Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve şoförünün öldürülmesi olayı ile ilgili aranıyordu. İlhan Ünğan ve Orhan Üngan’ın avukatı Kudbettin Kaya’da 2 yıl önce öldürülmüştü.
 
Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Kadıköy'de bugün saat 16.30 sıralarında bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
Olayla ilgili yapılan çalışmada hayatını kaybeden kişinin İlhan Ünğan olduğu ortaya çıktı. İlhan Ünğan, uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin Büyükçekmece’de öldürülen kızı ve şoförünün cinayet olayı ile ilgili aranıyordu.image
 
AĞABEYİ CEZAEVİNDE
 
Dosyada firarı olan İlhan Ünğan aynı zamanda Zindaşti ile ile olan husumeti sonucu cezaevinde tutuklu bulunan Orhan Ünğan'ın kardeşi. Ünğan'ın 7 yaşındaki oğlunun yanında öldürüldüğü belirtildi.
 
ZİNDAŞTİ TAHLİYE OLMUŞTU
 
Geçtiğimiz aylarda tahliye edilen ve daha sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan Naci Şerifi Zindaşti kayıplara karışmıştı.
 
AVUKATI DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
 
Orhan Ünğan, Naci Şerifi Zindaşti'nin kızı ve şoförünün Büyükçekmece'de 26 Eylül 2014'te öldürülmesine ilişkin görülen davanın tek tutuklu sanığı olarak Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor. Orhan Ünğan ve İlhan Ünğan’ın avukatı Kudbettin Kaya da 2017 yılında İstanbul Yeşilköy'de arkadaşları ile akşam yemeği yediği sırada kurşunlanarak öldürülmüştü.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR