Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
REYHANLI VE KİLİS ROKET ALTINDA
REYHANLI VE KİLİS ROKET ALTINDA
Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen 3 roketin Hatay’ın Reyhanlı ilçesine düşmesi sonucu Rıfat Sınırlı isimli vatandaş şehit oldu
2 Şubat 2018, 13:58
 
Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen roketler Reyhanlı ve Kilis'i adeta korku kentleri yaptı.
 
3 roketin Hatay’ın Reyhanlı ilçesine düşmesi sonucu Rıfat Sınırlı isimli vatandaş şehit oldu, 5 kişi yaralandı.
 
Terör örgütü mensuplarınca atılan roketler Fidanlık Mahallesi’nde eski sanayi bölgesi ile Adabucak Mahallesi’ne ve Kırıkhan-Reyhanlı karayolu kenarına düştü. Sanayi bölgesindeki bir iş yerine düşen roket nedeniyle 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri olay yerlerindeki incelemelerini sürdürüyor.
 
image
 
REYHANLI’YA BİR ROKET DAHA ATILDI
Hatay’ın Reyhanlı ilçesine Afrin kırsalından bir roket daha atıldı. İlçe merkezine yakın boş bir araziye düşen roketin patlaması sonucu çevredeki bazı araçların camları kırıldı. İlçeye bugün düşen roket sayısı 4’e yükselirken olayda ölen yada yaralanan olmadı.
Suriye’deki terör örgütleri tarafından ateşlenen 3 roket, Kilis’e düştü. Roketlerden birinin patlamadığı öğrenilirken, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Zeytin Dalı Harekatı’nın yürütüldüğü Afrin’de bulunan terör mevzilerinden ateşlenen 3 roket Kilis’e düştü. Roketlerden biri eve, biri de yola isabet etti. Patlamadığı öğrenilen bir roketin ise kontrollü şekilde patlatılacağı bildirildi.
 
ATILAN ROKET KİLİS'TE RESTORANTI VURDU
 
Suriye’nin Afrin kenti kırsalındaki terör örgütü mevzilerinden dün akşam peş peşe ateşlenen roketlerin düştüğü Kilis’in Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan tarihi handaki Erdoğan Aktaş’ın işlettiği restoranda ve Polatpaşa Mahallesi Ortaokul Caddesi’nde yer alan Vakıf İyigün’e ait evde yaralanan 5 kişinin, tedavilerinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR