Güzel ülkemiz için yazıyoruz - İBB ZABITA AMİRİ TOKATLARI İLE İNFİAL YARATTI Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/mix/31782/ibb-zabita-amiri-tokatlari-ile-infial-yaratti

 

İBB ZABITA AMİRİ TOKATLARI İLE İNFİAL YARATTI
İBB ZABITA AMİRİ TOKATLARI İLE İNFİAL YARATTI
İBB'de akıllara durgunluk veren bir şiddet ve zorbalık olayı yaşandı. İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, bir zabıtaya önce bağırdı sonra da asker usulü hazır vaziyette tokatladı.
22 Aralık 2017, 14:15

 

İBB'de akıllara durgunluk veren bir şiddet olayı yaşandı. İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, bir zabıtaya önce bağırdı sonra da tokatladı.

Zabıta çalışanı genç  ekmek parasından olmamak için onca hakaret ve dayak karşısında bir tokatta yere serebileceği korkaklığı vucut dilinden belli olan İBB zabıta amiri Tayfun Karali karşısında hazırol  duruşunu bozmadı.

İnfial yaratan Tayfun Karali'nin Sivas katliamı davası sanıklarının avukatı olduğu ortaya çıktı.

Bu kadar da olmaz dedirten vicdansızlık örneğini sergileyen isim İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali’di. İBB Zabıta Daire Başkanı, kızdığı zabıta memuruna, bütün arkadaşlarının gözü önünde önce hakaret edip bağırıp, çağırdı. Bu hakaretlerin ardından da zabıta çalışanını tokatladı. Ekmek parasının derdinde olan zabıta ise işinden olmamak için bu şiddet karşısında sadece hazırolda bekledi.

Zabıta dakikalarca o hakaretler ve dayak karşısında sabretmeye çalıştı. Ancak bu sabır çok da fazla sürmedi. Fenalık geçiren zabıta, bir süre sonra yere yığılıp kaldı.
 
 
OLAYIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN
https://www.youtube.com/watch?v=d9xQaHbOVcs
 
image
 
SİVAS KATLİAMI SANIKLARININ AVUKATI ÇIKTI!
 
Bu vicdansızlığı yapan Tayfun Karali'nin Sivas katliamı sanıklarının avukatı olduğu ortaya çıktı. 2 Temmuz 1993, bir katliam tarihi olarak hafızalara kazınmıştı. O gün, Pir Sultan Abdal Şenliklerine katılmak için Sivas'a giden aydın ve sanatçılardan 33'ü, kaldıkları otelin yakılması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayda iki otel görevlisi de yaşamını yitirmiş, iki saldırgan da ölmüştü.
 
image
 
İBB AÇIKLAMA YAPTI  '' GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI ''
 
Yaşanan üzücü olayın ardından vatandaşların sosyal medyada büyük bir tepki gösterdikleri görüldü. Bu tepkilerin ardından geceyarısı Twitter hesabından bir açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, görüntüleri kendisinin de çok üzücü ve insanlık adına utanç verici bulduğunu yazdı. Uysal mesajında ayrıca Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali'yi görevden uzaklaştırdığını ve hakkında soruşturma başlattığını açıkladı.