Güzel ülkemiz için yazıyoruz - MADALYALARI KUMARHANEDE KUTLADILAR Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/mix/31671/madalyalari-kumarhanede-kutladilar

 

MADALYALARI KUMARHANEDE KUTLADILAR
MADALYALARI KUMARHANEDE KUTLADILAR
Balkan Şampiyonasında Derece Yapan Milliler, Turnuva Sonunda Kumarhaneye Gitti Balkan Gençler Şampiyonasında derece yapan 17-18 yaşındaki Türk sporcular, akşam gittikleri kumarhanede ellerinde içkilerle poz verdi.
24 Kasım 2017, 19:13
 
Türkiye Yüzme Federasyonu; Balkan Gençler Şampiyonası için Bulgaristan'a 41 kişilik kafile yolladı. 12 antrenör, 29 sporcunun bulunduğu kafilede, tek bir yönetici bile yoktu.
 
Gündüz madalya kazanan 17-18 yaşındaki gençler, akşam ise 'casino'da boy gösterdi. Yöneticinin olmadığı Sofya'da; gençlerin önlerinde kumar makineleri, ellerinde içki kadehleri vardı.
 
Fanatik Gazetesi'nde yer alan haber, şu şekilde: Tarih; 6-7 Mayıs 2017... Yer; Sofya, Bulgaristan... Organizasyon; Balkan Gençler Yüzme Şampiyonası...
 
TOPLAMDA 22 MADALYA KAZANDIK
 
Genç sporcularımız; 7 altın, 7 gümüş ve 8 bronz kazandı. Toplamda 22 madalya aldık. Türk Yüzme Kadın Milli Takımımız Şampiyonluğa ulaştı. Türk Milli Takımı ise genel toplamda ülkeler sıralamasında 2. oldu. Buraya kadar her şey harika... Ancak bir de buz dağının görünmeyen yüzü var.
 
HAVUZ DIŞINDA SKANDAL GÖRÜNTÜLER
 
Türkiye Yüzme Federasyonu; bu şampiyona için 41 kişilik kafile belirledi. Kafilede; 2'si kadın olmak üzere 12 antrenör, 15'i kız 14'ü erkek olmak üzere 29 sporcumuz vardı. TYF; 41 kişilik ekibin başına, tek bir yönetici bile koymamıştı. Havuzda harika işler başaran çocuklarımız, havuz dışında ise maalesef skandal görüntülere imza attı