Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM MÜZESİNE ANLAMLI BAĞIŞ
BODRUM MÜZESİNE ANLAMLI BAĞIŞ
40 yıldır dünyanın çeşitli yerlerine yaptığı iş seyahatlerinde, hobi olarak deniz kabukları toplayarak koleksiyon haline getiren Hasan Güleşçi, düzenlenen protokol ile Bodrum müzesine bağışladı.
19 Eylül 2017, 21:49
 
 
Hasan Güleşçi, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası tarafından oluşturulan Bodrum Deniz Müzesi’nde sergilenmekte olan binlerce kabuktan oluşan Deniz Kabukları Koleksiyonunu, düzenlenen protokol ile müzeye bağışladı.
 
Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Başkanlık makamında gerçekleşen protokol imza töreninde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Deniz Müzesi Müdürü Sema Sagat, koleksiyoner Hasan Güleşçi, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç ve Deniz Müzesi Danışma Kurulu Üyesi M.Volkan Acar yer aldı.
 
image
 
40 yıldır dünyanın çeşitli yerlerine yaptığı iş seyahatlerinde, hobi olarak deniz kabukları toplayarak koleksiyon haline getiren Hasan Güleşçi, Bodrum Deniz Müzesi'nde 2011 yılından bu yana sergilenmeye devam eden, dünyada 130 civarında aileye mensup yaklaşık 7000 adet deniz kabuğundan oluşan koleksiyonunu protokol ile müzeye bağışladı.
 
Protokol, bağışçı Hasan Güleşçi ile bağışı alan Bodrum Belediyesi adına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası adına da Mahmut Kocadon ile Deniz Müzesi Danışma Kurulu Üyesi M.Volkan Acar arasında imzalandı.
 
Başkan Mehmet Kocadon, Hasan Güleşçi'nin dünyanın dört bir yanından toplayarak özenle oluşturduğu deniz kabukları koleksiyonunun Bodrum Deniz Müzesi'ne çok yakıştığını ifade ederek "Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bodrum'a dünya ölçeğinde çok değerli bir koleksiyon armağan ettiği için büyük mutluluk duydum. Bodrum denizcilik tarihinin en güzel ve en önemli örneklerini sunan Bodrum Deniz Müzesi, bu birbirinden muhteşem deniz kabuklarına ev sahipliği yapmaya devam ederek dünyaya da örnek olmayı sürdürecek." dedi. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR