Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUSTAFA ARMAĞAN OKULA SOKULMADI
MUSTAFA ARMAĞAN OKULA SOKULMADI
Mustafa Armağan, İstanbul Üniversitesi (İÜ)'nde konuşma yapmaya hazırlanırken protesto edildi. Protesto üzerine Mustafa Armağan'ın İstanbul Üniversitesi'ndeki etkinliği iptal edildi.
9 Mayıs 2017, 16:33
 
 
Bir televizyon programında Atatürk'e hakaret eden Mustafa Armağan, İstanbul Üniversitesi (İÜ)'nde konuşma yapmaya hazırlanırken protesto edildi.
 
Protesto üzerine Mustafa Armağan'ın İstanbul Üniversitesi'ndeki etkinliği iptal edildi.
 
MUSTAFA ARMAĞAN’A İÜ’DE PROTESTO
 
Mustafa Armağan’ın İstanbul Üniversitesi Beyazıt kampüsünde saat 14.00’da “Abdülhamit’in kurtlarla dansı” adlı söyleşide konuşacağı açıklandı.
 
Rektörlük tarafından düzenlenen söyleşide konuşmaya hazırlanan Armağan, bir televizyon programında Atatürk ile ilgili sözleri nedeniyle protesto edildi.
 
image
 
TGB üyesi bir grup, etkinlik alanında sloganlar atıp pankart açtı.
 
Protesto üzerine dakikalar kala Mustafa Armağan’ın söyleyişi iptal edildi. Protestocu grup, sloganlar eşliğinde kampüs içinde yürüyerek eylemlerini sürdürdü.
 
 YAVUZ BAHADIROĞLU’NUN PROGRAMINI İPTAL EDİLDİ
 
Kocaeli Darıca Belediyesi tepkiler üzerine yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun bu akşam konuşmacı olarak katılacağı “Tarih Sohbetleri” konulu programı iptal etti.
Bir televizyon kanalında yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun da katıldığı programda Atatürk’e hakaret edilmesi tepkilere yol açarken, Yavuz Bahadıroğlu’nun bu akşam Darıca Belediyesi’nin Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği “Tarih Sohbetleri” konulu programa katılacak olması tepkilere yol açtı. Darıca Belediyesi tepkiler üzerine programı iptal etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sosyal medyada büyük tepkilere yol açan etkinliği Darıca halkı istediği için iptal ettiklerini ifade etti.
 
image
 
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise yaptığı açıklamada, “Sözde tarihçi Yavuz Bahadıroğlu’nun Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’ne gelmemesi için birlikte yaptığımız çağrılar sonuç vermiş ve program iptal edilmiştir. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ın gösterdikleri çabalar için de ayrıca teşekkür ederim. Herkesi sağduyulu olmaya, kurucu ve tüm ortak değerlerimize tekrar sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
 
Meral Akşener, Twitter hesabından “Atatürk’e tv ekranlarından ve gazete sayfalarından yapılan edep ve ahlak dışı beyanlar yeni değil. Esas olan bir savcının gereğini yapmamasıdır” açıklamasında bulundu.
 
SİNAN OĞAN’DAN ‘ATATÜRK’ TEPKİSİ
MHP Genel Başkan adayı Dr. Sinan Oğan, Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili yapılan skandal yorumlara çok sert tepki gösterdi.
 
Bu kişiler için ‘şerefsizler, haysiyetsizler’ ifadelerini kullanan Sinan Oğan, “Son günlerde Atatürk’e hakaret eden haysiyetsizler mantar gibi türemektedir. Hükümet ve yargının ise buna sessiz kalması manidardır. Bu hakaretler kurucu lidere değil de mevcut cumhurbaşkanına edilse birbiri ile yarışa girecek savcılar, bürokratlar neredeler… Herkes haddini bilsin! Yoksa Türk milleti geçmişte olduğu gibi bugün de Atatürk’e dil uzatan şerefsizlere haddini bildirecek kudrettedir! Referandum sürecinde sırf Hayır diyoruz diye bize saldıran tosunlar Atatürk’e dil uzatanlar karşısında dut yemiş bülbüle dönmüşler…” şeklinde paylaşımda bulundu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR