Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
1 MAYIS BAKIRKÖY'DE KUTLANACAK
1 MAYIS BAKIRKÖY'DE KUTLANACAK
DİSK Genel Başkanı Kani Beko, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB başta olmak üzere diğer kuruluşlarla İstanbul'da Bakırköy Halk Pazarında kutlayacaklarını açıkladı.
28 Nisan 2017, 22:49

 

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB başta olmak üzere diğer kuruluşlarla İstanbul'da Bakırköy Halk Pazarında kutlayacaklarını açıkladı.

1 Mayıs İstanbul programı ile ilgili olarak Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu(DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu(KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği(TMMOB), TTB Genel Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla, DİSK Genel Merkezi’nde ortak bir basın toplantısı düzenlendi. DİSK, KESK, TMMOB, TTB 1 Mayıs’ı Bakırköy Halk Pazarı’nda kutlama kararı aldı.
 
image
 
DİSK Genel Başkanı Kani Beko,”Taksim sevdamızdan vazgeçmedik.  Ancak buradaki temsilcilerle biraraya geldik. İçişleri bakanıyla 2 saat toplantı yaptık. İstanbul valisiyle 2 saat toplantı yaptık” dedi. Beko, “Güvenlik gerekçesiyle bize Taksim’i açamayacaklarını söylediler. Güvenlik herşeyden önemli. Güvenli 1 Mayıs olabilmesi için Bakırköy olması bizim açımızdan daha iyi olur dedik” şeklinde konuştu.
 
Beko,  “Bizler dört emek ve meslek örgütü başta olmak üzere, dost kurumlarla beraber, İstanbul’da Bakırköy Halk Pazarı başta olmak üzere, Türkiye’nin her yerinde olabildiğince yaygın, kitlesel, coşkulu ve Hayır’lı 1 Mayıs buluşmalarını birlik içerisinde örgütleyeceğimizi ilan ediyoruz” dedi.
 
image
 
1 MAYIS ANKARA’DA KOLEJ’DE KUTLANACAK
 
DİSK, KESK, TMMOB,  Ankara Tabip Odası (ATO) ve ASMMMO (Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) yaptıkları ortak basın açıklamasında “Hayır daha bitmedi” diyerek 1 Mayıs’ta Kolej Meydanı’nda olacaklarını duyurdular. Ankara Kolej Meydanı’ndaki 1 Mayıs mitingi saat 13 00’te başlayacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR