Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMİT KOCASAKAL'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR
ÜMİT KOCASAKAL'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR
Müslümanlığa bunların verdiği zararı verememiştir. Çünkü bunların ki islam değil.. İslamı dünyada en iyi anlayan, yaşayan ve yaşatan Türklerdir.
30 Ekim 2016, 18:15
 
 
Doç.Dr. Kocasakal: Bize sahte din dayatıyorlar
 
İstanbul Barosu eski Başkanı, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Ümit Kocasakal, İslam'ı en iyi yaşayan, yaşatan ve namusunu şerefini kurtaran Türkler olduğunu belirterek, "O yüzden bize sahte bir din dayatıyorlar" dedi.
 
Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, ‘Kuşatma Altındaki Cumhuriyetimiz’ konulu konferans düzenlendi.
 
İstanbul Barosu eski Başkanı, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ümit Kocasakal, Türkiye'de bütün kavramların içinin boşaltıldığını söyledi. Türkiye'nin sağ ve sol kavramlara sıkıştırılamayacak buna da gerek olmayan milli bir idolojisinin bulunduğunu belirten Doç.Dr. Kocaksakal, şöyle dedi:
 
Sadece Türkiye'nin değil bütün mazlum milletlerin idoolojisi o. 
 
Solu da ikiye ayırıyorum. İki türlü sol vardır. Birincisi, hormonlu sol. Genetiği değiştirilmiş sol. Amerika'nın Ortadoğu'ya özgürlük getirdiğine inanan veya inandırmaya çalışan, Atatürk'le, Cumhuriyetle, Bayrakla, vatanla, mücadele etmeyi, didişmeyi solculuk sayan, etnikçiliği ve mezhepçiliği solculuk diye yutturmaya çalışan hormonlu sol. Bir de organik sol var. Ona hiçbir lafım yok.”
 
BİZE SAHTE BİR DİN DAYATIYORLAR
Kocasakal, Türkiye'deki muhafazakar konusuna da değinerek, şunları söyledi:
“Türkiye muhafazalaşıyorsa, dindarlaşıyorsa 20 yıl öncesine kadar bu kadar olmayan bu kadar pislik, bu kadar çocuk tacizi, ırza geçme, rezillik, o televizyon programları nasıl oluyor.
Bumudur muhafazakarlık. İddia ediyorum ben bunlardan daha muhafazakarım.
 
Çünkü bunlar muhafazakar değil. Bunlar muhafaza-i-kar. Arada bir ‘ i' var. Hiçbir haçlı seferi , islama ve Müslümanlığa bunların verdiği zararı verememiştir. Çünkü bunların ki islam değil.. İslamı dünyada en iyi anlayan, yaşayan ve yaşatan Türklerdir.
 
Türkler islamiyeti kabul etmeden evvelde Türktü. Bu da şimdi tamamlayıcısı. İslamı en iyi yaşayan ve yaşatan ve namusunu şerefini kurtaran Türkler’dir. O yüzden bize sahte bir din dayatıyorlar. Kavramlar ne kadar fark ediyor” DHA

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR