Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CUMHURİYET'E KAYYUM MU ?
CUMHURİYET'E KAYYUM MU ?
Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Cumhuriyet gazetesinin yönetimin elinden alınması için Saray'a gönderilen isimsiz dilekçeyle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.Kaynak: Cumhuriyet gazetesine kayyum atanabilir
16 Ekim 2016, 18:08

 

Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Cumhuriyet gazetesinin yönetimin elinden alınması için Saray'a gönderilen isimsiz dilekçeyle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

"Birileri, son çare olarak Beştepe'deki Saray'a gitmişler: Cumhuriyet gazetesinin bu yönetimin elinden alınması için son ümidimiz sizsiniz', 'Ne olur, devreye girin ve Cumhuriyet gazetesini bize verin' demişler" ifadelerini kullanan Akın Atalay'ın açıklaması şöyle:

‘HUKUKEN BİR KIYMETİ, HÜKMÜ YOKTUR'

 "Cumhurbaşkanlığı da bu dilekçenin gereğinin yapılması için Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne yollamış. Saray'dan gelen talimat üzere derhal harekete geçen Genel Müdür, aynı konuda bir yıl önce denetim yaptıklarını ve rapor verdiklerini unutup, emrin gereğini yerine getirmek için acilen yeni bir rapor düzenlettirmiş. Eskisinin tam tersi. Hukuken bir kıymeti, hükmü yoktur.

SARAY'IN DESTEK VE HİMAYESİNDE CUMHURİYET GAZETESİ YÖNETİMİNE GELMEK İÇİN KİRLİ İŞBİRLİĞİ HANGİ AKLIN ÜRÜNÜ?'

Üzüntü verici olan, 'Atatürkçü', 'Yurtsever', 'Cumhuriyetçi' geçinip, bu gazete sayesinde hâlâ itibar gören bazı muhterislerin, hırsının akıllarının önüne geçmesidir. Saray'ın destek ve himayesinde Cumhuriyet gazetesi yönetimine gelmek için kirli işbirliği hangi aklın ürünüdür?

‘SAF MISINIZ GERÇEKTEN?'

Saray'dan himmet, yardım dilenerek, Cumhuriyet gazetesi ne müdahale edilmesine fırsat yaratmanız takdire şayan(!), size minnettar olacaklar. Amma velakin, gazeteye/vakfa kayyum ya da yönetici olarak sizi atayacaklarına inanacak kadar avanak ya da saf mısınız gerçekten? Saray'ın himayesinde bu gazeteyi ele geçiremezsiniz, izin vermeyiz. Bunun için daha çok skandala, kepazeliğe, çamura batmanız gerekecek."


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR