Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜLEN ONA MEKTUP YOLLAMIŞ
GÜLEN ONA MEKTUP YOLLAMIŞ
'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tutuklu olduğu dönemde başta kimsenin ziyaretine gelmediğini belirterek, "6 ay sonra bana Fethullah Gülen şu an aranan Adil Öksüz ile mektup gönderdi" dedi.
11 Ağustos 2016, 22:06
 
 
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün cezaevinde olduğu dönemde kendisini ziyaret ederek Fethullah Gülen'in mektubunu getirdiğini söyledi.
 
CNN Türk'te 'Türkiye'nin Gündemi' programına telefonla bağlanan Ünlü, FETÖ'nün kendisine kumpas kurduğunu, ancak Fethullah Gülen'in Adil Öksüz aracılığıyla bir mektup göndererek, düştüğü durumdan dolayı üzgün olduğunu söylediğini belirtti.
 
Ünlü, kendisinin özel yetkili mahkemelerin FETÖ'nün elinde olduğunu bildiğini, bunun için FETÖ'den kendisini beraat ettirmelerini istediklerini ancak beraatinin özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasının ardından gerçekleştiğini söyledi.
 
Ünlü, tutuklu olduğu dönemde başta kimsenin ziyaretine gelmediğini belirterek, "6 ay sonra bana Gülen şu an aranan Adil Öksüz ile mektup gönderdi" dedi.
 
Mektup ile beraber Gülen'in elyazmalı kitabının kendisine ulaştırıldığını ifade eden Ünlü, cezaevine gelen kitapların kontrol edildiğine ancak Adil Öksüz'ün kitabı doğrudan getirdiğine dikkat çekti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR