Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOSGEB AK PARTİ ARPALIĞI MI ?
KOSGEB AK PARTİ ARPALIĞI MI ?
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nda (KOSGEB) tam bir eş-dost atama saltanatı yaşanıyor. Kurumda yapılan paralel yapı operasyonu sonrasında birçok AKP'li siyasetçi ve bürokratın yakını üst düzey görevlere getirildi.
21 Haziran 2016, 16:28
 
 
 
KOGSEB AK Parti ve akraba arpalığına dönüştü
 
Küçük esnafa kredi ve hibe desteği sağlayan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nda (KOSGEB) Ak Parti'li kadroşaşma ile dikkat çekiyor.
 
Eş-dost atama saltanatı yaşanıyor
 
Geçen hafta ise 4 daire başkanı görevden alındı. Daire Başkanı olan Aydın Bayrambaş, İmran Gezinti, İhsan Özenli, Mehmet Ömerbeyoğlu'nun görevine son verildi.
 
BAŞKAN KAYINBİRADER
 
Kosgeb Başkanı Recep Biçer, Tarım Kredi Kooperatifleri eski Genel Müdürü İrfan Güvendi'nin kayınbiraderi. Güvendi halen Sayıştay Denetçisi olarak görevine devam ediyor. Başkan Biçer, arkadaşı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Abdurrahman Köseoğlu'nu Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak kuruma transfer etti.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YEĞENİ DE VAR
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni olan Recep Ali Erdoğan, İnsan Kaynakları Daire Başkanı yapıldı. Eşi Bahar Özer Erdoğan da Girişimciliği Geliştirme Müdürü olarak göreve başlatıldı.image
 
                     KOSGEB GENEL MÜDÜRÜ RECEP BİÇER      
 
AKP'Lİ BAŞKANIN KARDEŞİ
Proje Koordinasyon Daire Başkanlığı'na Asım Türkmen atandı. Türkmen, AKP'li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in kardeşi. Daire Başkanı yapılmadan önce Kosgeb Düzce İl Müdürlüğü yapıyordu.
 
VEKİLİN OĞLU, BAKANIN DANIŞMANI
 
Sivas eski milletvekili Ahmet Arıkan'ın oğlu Murat Arıkan Daire Başkanı yapıldı. Arıkan aynı zamanda Başkan Özel Kalem Müdürü. Tarım Bakanı Faruk Çelik'in bir dönem danışmanlığını yapan Hakan Ulusu da Yalova Kosgeb il müdürlüğünden sonra Daire Başkanlığı'na getirildi.
 
AKP'DEN ADAY ADAYI
 
Ahmet Merih Özyılmaz, Nevşehir'de Kosgeb müdürü iken AKP'den milletvekili adaylığı için istifa etti. Milletvekili olamadı ancak Kobi Araştırmalar ve Proje Koordinasyon Daire Başkanı olarak yükseldi. Sayıştay Denetçisi Abdullah Keskin'in eşi Hatice Keskin ise Bölgesel ve Yerel Kalkınma Müdürlüğü'ne getirildi.
 
GENEL MÜDÜRÜN EŞİ
 
Gümrük Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan'ın eşi Özlem Ballı Erkan, Bilişim Altyapı Sistemleri Müdürlüğü'ne getirildi. Yine Esnaf Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kısacık'ın oğlu Osman Kısacık da İdari İşler Müdürü yapıldı.(Yavuz ALATAN/

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR