Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜLTEKİN AVCI TAHLİYE OLDU
GÜLTEKİN AVCI TAHLİYE OLDU
İranlı ajanların Türkiye’deki istihbarat faaliyetleri ve devlet bürokrasisindeki etkileri üzerine yazdığı 6 köşe yazısı gerekçe gösterilerek ‘darbe’ ve ‘terör örgütü yöneticiliği’ suçlamasıyla tutuklanan Gültekin Avcı, 9 aylık tutukluluğunun ardından bir önceki gece Silivri Kapalı Cezaevi’nden tahliye edildi.
11 Haziran 2016, 02:08

 

6 yazısı nedeniyle 9 aydır tutuklu bulunan Gültekin Avcı tahliye edildi 

Selam Tevhid soruşturması kapsamında tutuklanan Gültekin Avcı ile polisler M.Yasin Akyar ve Sinan Karataş tahliye edildi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki kapalı duruşmaya, sanıklar ile avukatları katıldı. Daha önceki celselerde verilen ara karar gereği kapalı yapılmasına karar verilen ve bir haftalık süre boyunca bugün üçüncüsü yapılan duruşmada, 10 bin 529 sayfalık iddianamenin okunmasına devam edildi.

Bugünkü duruşmanın öğleden sonraki bölümünde, sanık ve sanık avukatlarının talepleri alındı. Söz alan tutuklu sanık ve avukatları, tahliye kararı verilmesini istedi. 

Talepleri değerlendiren mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Gültekin Avcı, Muhammet Yasin Akyar ve Sinan Karataş'ın tahliyesine hükmetti.

 

Diğer tutuklu sanıkların bu hallerinin devamını kararlaştıran heyet, sanıklardan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Serdar Bayraktutan hakkında ise yakalama kararı çıkardı. Duruşma, 2-3-4 Ağustos'a ertelendi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR