Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YARDIM İÇİN 30 BİN ŞİŞE TOPLADI ...AMA
YARDIM İÇİN 30 BİN ŞİŞE TOPLADI ...AMA
Bodrum'da yaşayan ud sanatçısı 75 yaşındaki Suphi Öğüt'ün engelli çocuklara tekerlekli sandalye almak için topladığı 30 bin depozitolu bira şişesi, firmalar almayınca elinde kaldı.
11 Mayıs 2016, 11:34

 

BODRUM'da yaşayan ud sanatçısı 75 yaşındaki Suphi Öğüt'ün engelli çocuklara tekerlekli sandalye alabilmek için topladığı 30 bin depozitolu bira şişesi, firmaların almaya yanaşmaması üzerine elinde kaldı.

Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan evli ve üç çocuk babası Suphi Öğüt, engelli çocuklara tekerlekli sandalye alabilmek için çevreden bir yıl içerisinde toplam 30 bin depozitolu bira şişesi topladı. Öğüt, ardından bu şişeleri teslim etmek için bira firmalarıyla irtibata geçti. Ancak yazılı olarak da müracaat etmesine rağmen firmaların, şişeleri alıp, depozito ücretini ödemeye yanaşmadığını belirten Suphi Öğüt, "Hem engelli iki çocuğa tekerlekli sandalye alabilmek hem de çevre temizliğine yardımcı olabilmek için şişeleri toplamaya başladım. imageBu süreçte görüştüğüm firmalar, depozitolu şişeleri alacaklarına dair söz verdiler. Ancak, bu sözlerinde durmadılar. Üzerlerinde depozitolu olduğu yazılı olmasına rağmen toplam değeri 7 bin 500 lira olan şişeleri almadılar. Oysa tek tek marketlere vererek de depozito ücretini alabilirdim" dedi.

Onca emeğinin boşa gitttiğini öğrenince şoke olduğunu belirten Öğüt, "Firmalardan isteğim, depomdaki şişeleri alıp, tekerlekli sandaleyeleri çocuklara ulaştırmaları. Bunun dışında bir talebim yok. Patates, soğan değil ki bu istediğim yerde satayım. Bu şişeleri alsa alsa, bu biraları satan firmalar alır" diye konuştu

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR