Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HATAY'DA BİR YÜZBAŞI ŞEHİT
HATAY'DA BİR YÜZBAŞI ŞEHİT
Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde Amanos Dağları'nda yürütülen arazi arama tarama faaliyeti sırasında kayalıklardan düşen bordo bereli Jandarma Yüzbaşı Rıza Fırat, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
9 Mayıs 2016, 18:30

 

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Özel Harekat Timleri tarafındanDörtyol İlçesi kırsalında, Amanos Dağları’nın eteklerinde arazi arama tarama yapılırken Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan gelen timde yer alan Yüzbaşı Rıza Fırat, sebebi ve detayları açıklanmayan bir olay neticesinde önündeki kayalıklardan düşerek ağır yaralandı.

Bölgeye gönderilen askeri helikopterle Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Fırat, tüm müdahalelere rağmen kurtaralamayarak şehit oldu.

Adıyaman nüfusuna kayıtlı olan Bordo Bereli Yüzbaşı Rıza Fırat, Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Adıyaman’a gönderilecek. Rıza Fırat’ın cenaze töreni, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın özel izni olmadığı için basına kapalı olarak gerçekleştirilecek


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR