Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA KAHVEHANE TARANDI
İSTANBUL'DA KAHVEHANE TARANDI
İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bir kahvehaneye yüzleri maskeli 2 kişi tarafından ateş açıldı. Olayda 2 kişi ölürken, biri ağır 5 kişi de yaralandı.
1 Şubat 2016, 22:29

 

12 Eylül 1980 öncesi sık görülen kahvehane taranması terör şehire mi indi dedirti. Son günlerin olaylı semti Küçükçekmece Kanarya'da bir kahvehane tarandı 2 ölü.

Küçükçekmece Kanarya'da bir kıraathanye düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen Recep Durgut (1965) ve Serdar Cebeci (1979) hayatını kaybetti. Diğer yaralı 2 kişinin tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Olay saat 22.00 sıralarında Tavuskuşu Caddesi üzerinde bulunan Ufukkıraathanesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yüzleri maskeli 2 kişi, kalaşnikof marka otomatik silah ve tabancayla kahvehaneye ateş açtı. Olayda ikisi ağır 5 kişi yaralandı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, kıraathane ve çevresinde delil toplarken, saldırganların yakalanması için bölgede aramalara başladı.

YARALILARDAN BİRİ ÖLDÜ

Bu arada, Halkalı'daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan biri kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kahvehanenin camlarında mermi izlerine rastlanırken, bir görgü tanığı, "Biri beyaz maskeli, beyaz şapkalı, biri siyah, başladılar taramaya. Taradılar. Ufuk da 'Yatın' dedi, kahvehanenin sahibi, ondan sonra çekip gittiler. Bana 'kenara çekil' diye bağırdı. Ondan sonra taradılar kahvehaneyi" dedi.   

Bu arada, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da, olayla ilgili bilgi almak üzere Kanarya Polis Merkezi'ne geldi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Saldırıda hayatını kaybeden kişinin Recep Turgut (51) olduğu öğrenildi.  Aynı hastaneye kaldırılan yaralı 1 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Bu arada, ölen Recep Turgut ile yaralanan kişinin yakınları hastanenin acil servisi önünde toplandı. Bazı kadınların gözyaşı döktüğü görüldü.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR