Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAĞDAT CADDESİ SAPIĞI LANETLENDİ
BAĞDAT CADDESİ SAPIĞI LANETLENDİ
Bağdat cadesi sapığı Cengiz A. darp ettiği genç kızı evinin 80 metre yakınındaki bir apartmanın bahçesine götürdü, tecavüz etti ve Özgecan vakasından sonra Türkiye bir kez  daha tecavüzcü şoku yaşıyor.
28 Ocak 2016, 10:59

 

İstanbul'un en popüler ve işlek noktalarından Bağdat Caddesi'nde, üniversite öğrencisi 19 yaşındaki genç kıza tecavüz eden zanlı Cengiz.A'nın babası, "Çevremizde, ailemizde bu olaya herkes üzüldü, kahrolduk. En ağır cezayı versinler" dedi.

Bir bilgisayar firmasının personel servisinde şoförlük yapan iki çocuk babası Cengiz A., Bağdan caddesi yolunda çevirdiği E.B.'ye "Sessiz ol. Dediklerimi yap. Bıçağı saplarım. Seni keserim" dedi. Cengiz A. darp ettiği genç kızı evinin 80 metre yakınındaki bir apartmanın bahçesine götürdü, tecavüz etti ve Özgecan vakasından sonra Türkiye bir kez  daha tecavüzcü şoku yaşıyor.   image

8 sabıkalı sapık,Cengiz A. ifadesinde ‘Şeytana uydum’dedi

Tecavüz zanlısı Cengiz.A.'nın (34) babası, Ö.F.A. olayın şokunu yaşadıklarını belirterek, “Benim böyle bir oğlum yok“ dedi.

Güçlükle konuşan baba Ö.F.A. “Ben oğlumu 20 yıl önce defterden sildim. Benimle hiçbir bağı yok. Son 10 gündür evime geliyordu. Ben bu devlete 29 sene namusumla, şerefimle, onurumla hizmet ettim. 62 yaşındayım. 20 senedir çektiğim bu ıstıraplar, çileler yeter. Benim onurum şerefim var. Çevremizde, ailemizde bu olaya herkes üzüldü, kahrolduk. Biz bunları hak etmedik” diye konuştu.

Oğlunun iki evlilik yaptığını söyleyen Ö.F.A., sözlerine şöyle devam etti:

“13 yıl önce evlendi, 4 ay evli kaldı ayrıldı. O evliliğinden bir çocuğu var. Ondan 5 yıl sonra başka bir evlilik yaptı. O evliliği de 2 yıl sürdü. O evliğinden de bir çocuğu var ve çocuğuna biz bakıyoruz. 13 yıl önce evlendiği eşiyle hala nikâhlı görünüyor. Ayda bir kez bize gelir çocuğunu görür gider. 15 günde bir telefonla arar. Benim evimde son 10 gündür kalıyordu. 10 gün içinde de 3-4 defa eve gelmedi. Nerede kaldığını bile bilmiyordum. Ben böyle bir rezilliği kabullenebilir miyim? En ağır cezayı versinler" dedi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR