Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
THY BODRUM'DAN CENAZE NAKLİ YAPACAK
THY BODRUM'DAN CENAZE NAKLİ YAPACAK
THY ve Bodrum Belediyesinin yaptığı işbirliğiyle cenazelerin taşınması konusunda acılı günlerinde vatandaşlara kolaylık sağlandı.
22 Nisan 2015, 13:05

 

THY ve Bodrum Belediyesinin yaptığı işbirliğiyle cenazelerin taşınması konusunda acılı günlerinde vatandaşlara kolaylık sağlandı. İmzalanan protokole göre yakınını kaybetmiş vatandaşların cenazeleri, Bodrum’dan Türkiye’nin tüm iç hat uçuş noktalarına ücretsiz olarak taşınabilecek.  

Türk Hava Yolları (THY) Kargo Başkanlığı ile Bodrum Belediyesi arasında “İç Hat Uçuşlarında Cenazelerin Taşınması Protokolü” imzalandı.  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un makamında gerçekleşen protokol töreninde Başkan Mehmet Kocadon yanı sıra THY İzmir Kargo Müdürü N.Elif Yaylalı ve THY Bodrum Satış Müdürü Turan Yardımcı ile Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Mehmet Değermenci yer aldı.

Yapılan törende taraflar arasında imzaların atılmasıyla Türk Hava Yolları, Bodrum’dan cenazesini ücretsiz olarak Türkiye’nin herhangi bir iç hat uçuş noktasına taşıyacak olan cenaze sahiplerinden de en fazla 2 kişi olmak şartıyla %20 oranında uçuş ücretlerinde indirim uygulamasına da gidiyor.

Kocadon: “Hedefimiz; bu gibi kolaylık sağlayan hizmetlerimizin sayısını artırmak”

Vatandaşların özellikle acılı günlerinde Bodrum Belediyesi olarak hep yanlarında olduklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İmzaladığımız ve yürürlüğe girmiş olan protokol ile birlikte Bodrum’da cenazesi olan vatandaşlarımız, cenazesini, Bodrum Havalimanından Türkiye’nin herhangi bir yerine taşıyabilecek.” dedi.

Türk Hava Yolları tarafından başlatılan cenaze taşıma işlemleri konusunda; Ankara, İzmir, Antalya ve Manisa Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere şu ana kadar dört ilde gerçekleştirilen uygulamaya Bodrum Belediyesi de eklenerek beşinci nokta oldu. Bodrum ilçe belediyesi ile protokol imzalayan THY’in bu uygulamasında Bodrum, ilçe olarak da ilki temsil ediyor.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR