Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BU MİLLET MEHMET CENGİZ'İ UNUTMAYACAK !
BU MİLLET MEHMET CENGİZ'İ UNUTMAYACAK !
17 -25 Aralık yolsuzluk rüşvet davası sürecinde ortaya çıkan Tape işadamı Mehmet Cengiz'i mahkum ettirdi.
4 Mart 2015, 10:17

 

17 -25 Aralık yolsuzluk rüşvet davası sürecinde ortaya çıkan Tape işadamı Mehmet Cengiz'i mahkum ettirdi.

‘Milletin a.na  koyacağız’ diyen işadamı Mehmet Cengiz açılan davada mahkûm oldu.

Eski AK Parti  milletvekili ve avukat Süleyman Sarıbaş, millete küfür ettiği gerekçesi ile işadamı Mehmet Cengiz’e açtığı 8 bin liralık manevi tazminat davasını kazandı. Sarıbaş, kazandığı para ile Malatya’daki köyüne tuvalet yaptıracak.

image

Sarıbaş, sosyal medyada yer alan ses kayıtlarında millete küfür ettiği gerekçesi ile işadamı Mehmet Cengiz’e 10 bin TL manevi tazminat davası açtı. İstanbul 8. Asliye Hukuk Mahkemesi davanın ilk duruşmasında ses kayıtlarının bilirkişiye gönderilmesine karar verdi. Davanın ikinci duruşmasında bilirkişi raporunu taraflara tebliğ eden mahkeme davanın kısmen reddi ve kısmen kabulüne karar vererek işadamı Mehmet Cengiz’in 8 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Davayı kazanan eski Milletvekili Süleyman Sarıbaş, kazandığı parayı nereye harcayacağı sorulunca masasındaki projeye bakıp kararını vermiş. Sarıbaş “Proje masada duruyordu, dün geldi. Basın da gelip ne yapacaksın diye sorunca proje de önümde ‘harcayacak yer mi yok, işte buraya harcayacağım’ dedim. Küfrettiği milletti, millet kullansın dedim. Aynı Kemal Sunal filmindeki gibi oldu ama milletin anasına küfreden bir kişinin parasını buraya harcamak gerekir. Millet, o tür yerlerde bu paranın içine etsinler diye o tür yerlere harcamak lazım. Ben de oraya harcayacağım” dedi. Sarıbaş’ın Malatya Hekimhan Kocaözü köyüne yaptıracağı tuvaletin inşaatı mart sonunda başlayacak. Tazminat parası ile 24 metrekarelik alana 2 lavabo, 3 abdest alma yeri, 3 pisuvar ve 3 klozetten oluşan “mütevazi” bir tuvalet yaptırılacak.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR