Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA KAR YOLLARI KAPANDI
İSTANBUL'DA KAR YOLLARI KAPANDI
D-100 Karayolu Büyükçekmece mevkiinde yoğun kar ve şiddetli tipi nedeniyle kontrolden çıkan TIR bariyere çarpıp yeşil alana girdi. 
11 Şubat 2015, 11:02

 

İstanbul'da kar yağışının da etkisiyle 3 farklı noktada meydana gelen zincirleme kazalar trafiği kilitledi.

TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkiinde meydana gelen kazada çok sayıda kişi yaralandı. Yol çift yönlü trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasının ardından yol 12.40'ta tekrar trafiğe açıldı.

D - 100'DE TIR, BARİYERİ AŞIP YOL KENARINA UÇTU

D-100 Karayolu Büyükçekmece mevkiinde yoğun kar ve şiddetli tipi nedeniyle kontrolden çıkan TIR bariyere çarpıp yeşil alana girdi. 
Edirne yönüne seyir halindeki TIR, saat 11.30 sıralarında kar ve tipi nedeniyle kontrolden çıktı. Bariyere çarpan TIR, yeşil alana girdi. Kazada sürücü hafif yaralandı. Kaza nedeniyle trafik tek şeritten sağlandı. Sürücü ambulansla Avcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. - İbrahim AKTÜRK

İstanbul Valisi Vasip Şahin kazayla ilgili olarak, "TEM'deki kazada 18 araç birbirine girdi. 1 kişi hayatını kaybetti, 10 da yaralı var" açıklamasını yaptı.

TEM Otoyolu'ndaki kazayla ilgili İBB Trafik Kontrol Merkezi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: TEM Tepekent – Edirne yönünde meydana gelen zincirleme  trafik kazası nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Kazaya müdahale ediliyor. Kaza bölgede çift yönlü yoğunluğa sebep olmaktadır.

İKİ ZİNCİRLEME KAZA DAHA

İstanbul'da kar yağışının da etkisiyle meydana gelen diğer kazalar da trafiği etkiledi. S.Yolu Zeytinburnu-Bakırköy yönünde meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle tek şerit trafiğe kapatıldı.  D100 Maltepe-Kartal yönünde yine zincirleme trafik kazası meydana geldi ve yol araç geçişine kapandı.

SABAH 10 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Sabah saatlerinde ise D-100 Karayolu Selimpaşa mevkiinde meydana geldi. Kar ve tipinin neden olduğu belirtilen kazada 10'a yakın araç birbirine girdi. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı

BURSA-YALOVA YOLUNDA DA ZİNCİRLEME KAZA: 4 YARALI

BURSA’nın Orhangazi ilçesi ile Yalova arasındaki Süpürgelik mevkiinde, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle meydana gelen 3 aracın karıştığı kazada, 4 kişi yaralandı.  

Bölgedeki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kaza yapan araçlar yoldan güçlükle kaldırılabildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)

BOLU DAĞI'NDA KAR ETKİLİ OLUYOR

BOLU Dağı'nın TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu geçişlerinde kar yağışı aralıklarla etkili olurken, Karayolları ekipleri güzergahlarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Bolu Dağı'nda yeşil alanlarda kar kalınlığı 40 santime ulaştı.
Bolu Dağı'nda kar yağışı iki gündür aralıklarla etkili oluyor. Karayolları ekipleri, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda çalışmalarına aralıksız devam ederken, yollarda bulunan karları küreyerek, buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde ulaşım yavaşlarken, aşırı hız yapan araçların yollarda kayması sonucu maddi hasarlı kazalar yaşandı. Güzergahlarda bulunan trafik polisleri el işaretleri ile sürücüleri yavaş gitmeleri konusunda uyarıyor.
İki gündür etkili olan kar yağışı sonucu Bolu Dağı'nda yeşillik alanlarda kar kalınlığı 40 santime ulaşırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre kar yağışının Cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor.

Bu arada, TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında bir sürücünün cipiyle karların üzerinde drift yapması dikkat çekti. 

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, Türk Hava Yolları'nın (THY) Atatürk Havalimanı'ndan iç ve dış hatlarda bugün ve yarın yapılacak 83 seferi karşılıklı olarak iptal edildi.

THY'den yapılan açıklamada, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kar yağışı nedeniyle 10-11 Şubat  tarihlerinde bazı seferlerin iptal edildiği belirtilerek, yolculardan seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden öğrenmeleri istendi.

İPTAL EDİLEN SEFERLER

THY'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan iç hatlarda iptal olan seferleri şunlar: İzmir, Adana ve Ankara. Dış hatlarda ise: Atina, Amsterdam, Barselona, Budapeşte, Bükreş, Belgrad, Roma, Milano, Nice, Selanik, Zagrep, Tel Aviv, Cenevre, Kuveyt, Bişkek, Bologna, Üsküp, Moskova, Priştine, Brüksel, Viyana ve Stockholm.

İşte iptal olan o uçuşlar:

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR