Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GEMİDEKİ TÜRK DOKTOR HALA YOK
GEMİDEKİ TÜRK DOKTOR HALA YOK
Yunanistan'dan İtalya'ya giderken alev alan Norman Atlantic feribotundaki facianın üzerinden 17 gün geçti. O feribotta bulunan ve nişanlısı Havise Savaş'ı kaybeden Türk doktor Hakan Akkaya'dan ise 17 gündür hala hiçbir haber alınamıyor.
13 Ocak 2015, 09:28

Doktor Hakan Akkaya için ise hastaları seferber oldu. Çevresi tarafından çok sevilen bir doktor olan Hakan Akkaya'nın hastaları ve dostları bulunması ve arama çalışmalarının artırılması için Twitter'da #drHakanAkkaya ve #NormanAtlantic hashtagi ile hem Türkçe hem İngilizce olarak bulabildikleri herkese yazarak seslerini duyurmaya çalışıyor.

Dışişleri Bakanlığı, İtalya ve Yunanistan Büyükelçiliği'ne de her gün yazarak bilgi isteyen hastalar doktor Akkaya için ümitli.

Kendisinin çok zeki ve hayatta kalmayı başarabilecek birisi olduğunu söyleyen yakınları ise Türk yetkililerin yeteri kadar ilgili olduklarından şüphe duyduğunu söylüyor.

"KAYIP DOKTOR HALA HAYATTA VE BİR ADADA"

Doktorun hastalarından birinin ise psişik konularda yoğunlaşan bir internet sitesine başvurması olayı daha da farklı bir boyuta taşıdı. 13 kişilik bir grup, Norman Atlantic olayıyla ilgisi olduğu bilgisi verilmeden doktora dair hiçbir detay bilmeden bir kayıp aramaya yoğunlaştı. Olayı ve kişiyi bilmeden durugörü, rüya ve uzaktan çizim teknikleri kullandığını söyleyen grup, doktorun hayatta olduğunu ama enerjisinin çok düştüğünü söyledi. Vücudunda kırık olduğunu ve doktorun direnmeye çalıştığını belirten ekip yerini de tespit ettiğini söyledi.

DOKTOR TİK ŞEKLİNDE BİR ADADA

Psişik yeteneklere sahip 13 kişilik ekip ayrı ayrı çalışarak doktorun "nike" ya da "tik" işaretini andıran bir adada ya da kara parçasında, geniş yapraklı bir ağacın altında olduğunu, doktorun kaburgasında ve bacaklarından birinde kırık, vücudunun bir kısmını hissetmez halde olduğunu tespit etti. Ekip, doktorun durumunun kötü olduğunu ve geç kalınmaması gerektiğini belirtti. Grubun belirttiği yerler ise Palagruza veya Othonoi adası.

HAVİSE SAVAŞ'IN NAAŞI HALA TÜRKİYE'YE GELMEDİ

Öte yandan doktor Akkaya'nın yangında hayatını kaybeden nişanlısı Havise Savaş'ın cenazesinin ise otopsisi bugün yapıldı. Savaş'ın naaşının ise aileye teslim edilmesinin zaman aldığı ve bürokratik süreç nedeniyle bu hafta da Türkiye'ye getirilemeyeceği bildirildi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR