Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OKMEYDANI ŞAFAK OPERASYONU İLE UYANDI
OKMEYDANI ŞAFAK OPERASYONU İLE UYANDI
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bu sabah Beyoğlu, Sultangazi ve Şişli'de düzenlenen operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.
25 Mart 2014, 14:07

 

Okmeydanı'nda Berkin Elvan'ın cenaze töreninden sonra, gece çıkan olaylarda Burakcan Karamanoğlu hayatını kaybetmiş 4 kişi yaralanmıştı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ DİDİK DİDİK EDİLDİ 
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmayı İstanbul Terörle
Mücadele
Şube Müdürlüğü ekipleri yürüttü. Polis, olayın yaşandığı yer ve yakın çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini taradı. Görüntülerde ellerinde tabanca ve tüfek bulunan kişilerin varlığı belirlendi ve bu kişilerin tespit edilmesine yönelik çalışma yapıldı.
Çalışmalarını tamamlayan polis bu sabah 05.00 sıralarında Okmeydanı, Beyoğlu ve Sultangazi'de bazı adreslere operasyonlar düzenlendi. Okmeydanı'nda basılan evlerden birinin Berkin Elvan davasının üç tanığından birine ait olduğu öğrenildi.

800 POLİS KATILDI 


Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. 800 polisin katıldığı baskınlarda 25 ayrı adrese giden ekipler 8 kişiyi gözaltına aldı.
Burak'ın öldürülmesi 4 kişinin de yaralanmasıyla ilgileri araştırılan şüphelilerin Devrimci Halk Kurtuluş Partisi Cephesi (DHKP-C)'den polis kayıtlarının bulunduğu öne sürüldü.
Aramalarda 2 tabanca ve 1 pompalı tüfekle çok sayıda tabanca fişeği de bulunduğu açıklanırken, pompalı tüfek ve 2 tabancanın Kriminal Şube Müdürlüğü'ne gönderildiği belirtildi. Tabancaların Burakcan Karamanoğlu cinayetinde kullanılıp kullanılmadığının incelemelerin ardından netleşeceği belirtildi.

GÖRÜNTÜLER BASINA DAĞITILDI 

Polis soruşturma süresince elde ettiği görüntüleri basına dağıttı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, elinde tabanca bulunan bir kişiyle, bir torba içersinde olay yerine getirdiği pompalı tüfeği bu torbadan çıkarıp havaya doğru ateş eden bir kişi görülüyor. Habip ATAM


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR