Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SURVIVOR''UN EN SERT YARIŞMACISI
SURVIVOR''UN EN SERT YARIŞMACISI
Survivor 2016 heyecanı yeni sezonun kadrosu şekillendikçe artıyor. Güreşci,kickboks sporcusu ve modellik yapan  Çağan Atakan Arslan adaya gidecek beşinci isim oldu.
17 Ocak 2016, 19:39

 

Survivor 2016 heyecanı yeni sezonun kadrosu şekillendikçe artıyor. Güreşci,kickboks sporcusu ve modellik yapan  Çağan Atakan Arslan adaya gidecek beşinci isim oldu.

Daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay’ın Survivor 2016’ya katılacağı açıklanmıştı. Şimdi de güreşci ve Kickboks sporcusu olan ve aynı zamanda modellik te yapan çok renkli bir sima  olan Çağan Atakan Arslan, Survivor 2016’da yarışacak.

Güreşci ,boksör ve modellik'te yapan  Çağan Atakan Arslan adaya gidecek beşinci isim oldu.

                     image

Daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcıYılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay'ın Survivor 2016'ya katılacağı açıklanmıştı. Şimdi de güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan, Survivor 2016'da yarışacak.

Çağan Atakan Arslan, Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

 

1989 İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan, Basketbol ile başladığı spor hayatına porfesyonel olarak güreş ve boks sporları ile devam etti.. 16 yaşından beri vücut geliştirme yapan Çağan Atakan'ın 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları ile spor hayatına yön vermiştir. Ülke içinde ve dışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında başarılara imza atmıştır.image
 
Modellik ve oyunculuk da yaptı.
 
Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonu oldu.Çağan Atakan Arslan, Türkiye’de bir ilk olan Turkish Power Wrestling’de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.
 
SURVİVOR2016 GÖNÜLLÜLER KADROSUNDA KİMLER VAR
 
Yayın tarihinin 7 Şubat olarak açıklanmasından sonra Survivor 2016 gönüllüler kadrosuda belli olmaya başladı. 
 
Gönüllüler kadrosunda Ayşegül Melisa Doğan, İsmail Filiz gibi isimlerin yarışması bekleniyor.  En son Acun Ilıcalı ile instagram hesabından fotoğraf paylaşan eski Fenerbahçeli futbolu Serhat Akın'ında Survivor2016 gönüllüler kadrosu arasında olacağı muhtemel isimler gözüyle bakılıyor. Fakat bununla ilgili deSurvivorsayfasından kesin bir açıklama gelmedi.
 
Surivvor2016 gönüllüler takımı arasında adı geçen ünlüler ise şimdilik Alex De Souza, Tolgahan Sayışman, Gökhan Tepe ve sanatçı Özgün yer alıyor, fakat bu isimlerin yarışmada olupolmayacağı henüz net değil. Melekler Korusun ve Kaçak Gelinler dizisinden tanıdığımız Selin Şekerci ise twitter hesabından bir açıklama yaptı ve Acı Aşk dizisinde rol alacağı içinSurvivor2016kadrosunda yer alamayacağını belirtti.
 
Anadolu Efes danscı ponpon kızı Tuğba İldiz'de yarışacaklar arasında gösterilse de henüz ünlüler de mi yoksa gönüllüler de mi yarışacak netleşmedi.
Survivor2016 başvuru işlemleri de hala devam ediyor. 
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR