Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EBRU ŞANCI'YA HIRSIZLIK DAVASI
EBRU ŞANCI'YA HIRSIZLIK DAVASI
Manken Ebru Şancı 3 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada savunmasını yaptı. Yapımcı arkadaşı Gökhan Beder’in telefonunu çalmakla suçlanan manken, telefonun arabasına düştüğünü iddia etti
14 Ocak 2016, 00:37

 

Manken Ebru Şancı 3 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada savunmasını yaptı. Yapımcı arkadaşı Gökhan Beder’in telefonunu çalmakla suçlanan manken, telefonun arabasına düştüğünü iddia ettikten sonra telefonu kardeşinin kullandığını söyledi.

 

 2013’te Kuruçeşme’deki lüks bir gece kulübünde meydana geldi. Şancı’nın arkadaşı yapımcı Gökhan Beder, lavaboya gidip döndüğünde masaya bıraktığı cep telefonunu göremedi. Karakola giden Beder, cep telefonunun çalındığı ihbarında bulundu.image Gece kulübünün kameraları incelendi ancak görüş alanı dışında kaldığı için telefonu alan kişi tespit edilemedi. Soruşturma başlatan savcılık, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’ndan (TİB) telefonun kayıtlarını istedi. TİB’den gelen dökümde telefonda 26 Mayıs’tan 15 Ağustos’a kadar Ebru Şancı’ya ait hattın takılı olduğu ve kullanıldığı bilgisi geldi. Beder şikâyetinden vazgeçti ancak Şancı hakkında hırsızlık suçundan kamu davası açılarak 3 yıla kadar hapsi istendi.
 
image

“ŞİFRESİNİ KIRDIRDIM KULLANDIM”

Sabah’ın haberine göre, Ebru Şancı ikamet yeri olan Eskişehir’de talimatla ifade verdi. Şancı, o gece Beder’i evine bıraktığını belirterek, “1 saat sonra Gökhan beni başka bir telefondan arayarak telefonunu kaybettiğini, aracımda olup olamayacağını sordu. Otomobilimi aradım bulamadım. 1 gün sonra Amerika’ya gittim. 20 gün sonra döndüm. O dönemde otomobilimi kardeşim Erhan Şancı almıştı. ‘Abla telefonu arabanda buldum, şifresini kırdırdım ve sim kartı takarak kullandım, senin sanıyordum’ dedi. Kardeşimin öyle huyları yoktur. Ama sorumsuzdur. Telefonun bedelini de ödedim. Hırsızlık suçlamasını kabul etmiyorum” dedi.

 

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR