Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÜNYA NEDEN BU AİLEYİ TAKİP EDİYOR ?
DÜNYA NEDEN BU AİLEYİ TAKİP EDİYOR ?
Sadece büyük bir popoya sahip olmak, bu şöhretin tek sebebi olabilir mi? Dünya magazini gerçekten sadece bu poponun peşinden mi gidiyor? Kim Kardashian sayesinde tanıdığımız bu aile nasıl oldu da son birkaç yıldır manşetlerinden inmiyor?
5 Eylül 2015, 15:12

Kim bu Kardashian Ailesi? Dünya niye onları konuşuyor?

Sadece büyük bir popoya sahip olmak, bu şöhretin tek sebebi olabilir mi? Dünya magazini gerçekten sadece bu poponun peşinden mi gidiyor? Kim Kardashian sayesinde tanıdığımız bu aile nasıl oldu da son birkaç yıldır manşetlerinden inmiyor?

Her adımları haber, ufak bir cümleleri bile tartışma yaratıyor, sosyal medya paylaşımlarıysa rekorlar kırıyor. Kimden mi bahsediyorum? Özel hayatları dışında hiçbir vasfı olamayan Kim Kardashian ve ailesinden. Sadece büyük bir popoya sahip olmak, bu şöhretin tek sebebi olabilir mi? Dünya magazini gerçekten sadece bu poponun peşinden mi gidiyor? Kim Kardashian sayesinde tanıdığımız bu aile nasıl oldu da son birkaç yıldır manşetlerinden inmiyor?

1

Paper dergisinin kış sayısı kapağına çıplak poz veren TV yıldızının fotoğrafları tartışma yaratmıştı.

HAYATLARINI TELEVİZYON PROGRAMINDA YAŞIYORLAR

Kardashian’lar,  ABD’de 2007 yılında yayınlanmaya başlayan ve günümüzde de devam eden“Keeping Up with the Kardashians” TV programıyla özel hayatlarının her detayını milyonlarla paylaştı. En popüler üyesi Kim Kardashian ve büyük poposu sayesinde ünü ABD’den dünyaya yayılan ailenin bütün fertleri, bu TV programında rol alıyor ve aşklarından kardeş kavgalarına, estetik operasyonlarından doğumlarına hayatlarının her anlarını ekran önünde yaşıyor.

2

Kim’in yarı üvey kardeşi olan Kendal Jennar’ın son dönemin en gözde modelleri arasında gösteriliyor. Ünlü modelin, Instagram paylaşımları beğeni rekorları kırıyor.

KIM NASIL GÜNDEMDE KALACAĞINI BİLİYOR

“Keeping Up with the Kardashians”ın başrolünü üstlenen Kim, şöhret kapısını araladıktan sonra cesaret gerektiren açıklamalarıyla, dergilere verdiği iddialı pozlarla hatta skandallarını bile fırsata çevirerek gündemde kalmayı başardı.

SEKS KASETİ VE DÜĞÜNLERİNDEN PARA KAZANDI

R&B sanatçısı Ray J ile seks kaseti ortaya çıkan Kim, önce dava açtı, ancak daha sonra fikrini değiştirerek Vivid Entertainment’la anlaştı ve kasetin haklarını 5 milyon dolara sattı. İki evlilik yapan ünlü TV yıldızı, düğünlerinin bütün masraflarını sponsorlara ödetirken özel günlerin karelerini dergiye satarak servetine servet ekledi.

Ailenin diğer üyeleri de Kim’i örnek alıyor ve gündemden düşmemek için bütün hünerlerini sergiliyor.

Son bir yıldır Kim dışında yarı üvey kardeşleri Kendall ve Kylie Jenner’ın da gündemde olduğu ünlü aile hakkında az bilinenler…

3

Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren ailenin en küçük üyesi Kylie Jenner ise milyon dolarlar karşılığı porno film teklifi aldı.

1 – BABALARI ÜNLÜ BİR AVUKATTI

Kim ve öz kardeşlerinin babası, adını Amerikan futbolcu O. J. Simpson davasıyla duyuran avukat Robert Kardashian’dı. Anneleri Kris Jenner’la 1978 yılında hayatını birleştiren Robert’ın evliliği 1990’da sona erdi. Kanser hastası olan baba Kardashian, 2003 yılında yaşamını yitirdi.

2 – KARDASHIAN’LARIN BİR DE ERKEK KARDEŞİ VAR

Kim’in basında adı sıkça duyulan öz ablası Kourtney ve kız kardeşi Khloe dışında aynı anne-babadan olan Robert Kardashian Jr isimli bir erkek kardeşi var.

4

Üvey babası Bruce adı Caitlyn Jenner olarak değiştirdi.

3 – DOKUZ KARDEŞLER

Kim, 10 yaşındayken babası Robert’tan ayrılan annesi, ikinci evliliğini eski Olimpiyat Şampiyonu Bruce Jenner’la yaptı.  Kardashian ailesinin popülerliğine bu kez işte bu üvey baba doping oldu.  Kim Kardashian’ın annesinden Kendal ve Kylie isimli iki kızı olan Bruce Jenner geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirerek kadın olmayı seçti.  Maaile şu an TV programında rol alıyorlar.
Ve akıllardaki soru şu;  Kardashian ailesi insanın karanlık tarafını bu kadar sere serpe yaşadıkları için mi popüler?

5

Ayaktakiler; baba Robert Kardashian, anne Kris, erkek kardeş Robert Jr. Oturanlar; babaanne Helen ile dede Arthur.

4 – KARDASHIAN’LAR KARS VE ERZURUM KÖKENLİ

Kim Kardashian’ın Ermeni asıllı babası Robert Kardashian’ın atalarının 1913’te Anadolu’dan ABD’ye göç ettiği ortaya çıktı ve soyağacı yayınlandı.  Kim’in Erzurum göçmeni babaannesi  Helen Arakelyan ile Kars göçmeni dedesi Arthur Kardashian ABD’de evlendi ve oğulları Robert dünyaya geldi.

6

Kim’in en küçük öz kardeşi Robert Kardashian Jr


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR