Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADADA CİNSEL YAŞAM SIFIR
ADADA CİNSEL YAŞAM SIFIR
“Survivor kurgu mu?” sorusunu yanıtlayan Hasan Yalnızoğlu, “Survivor’da yaşananlar gerçek ancak kurgusuz ve montajsız bir Survivor düşünülemez” yanıtını verdi ve bütün bunları çok yakında yazacağı “Survivor Gerçekleri” adlı kitapta anlatacağını belirtti.
16 Ağustos 2015, 07:33
 
Kızlarsoruyor.com tarafından üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Ünlüler Cevaplıyor’ yayınının bu seferki konuğu, sevilen yarışma programı Survivor’ın finalistlerinden Hasan Yalnızoğlu’ydu.
 
Gelen yüzlerce soruyu cevaplayan Hasan Yalnızoğlu, kendisine yöneltilen “Survivor’a katılacaklara önerilerin neler?” sorusuna “Rakibinizin kafasına basın, kadın yarışmacılara hakaret edin diyecek değilim!” diyerek üstü kapalı bir göndermede bulundu.
 
Kadın ve erkeklerin farklı bakış açılarından hayata dair merak edilen her konuda fikir alışverişine olanak sağlayan sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor.com, dünyanın son trendi ünlülere internet üzerinden online olarak soru sorulabilen #AskMeAnything (#AMA) röportajlarını ‘Ünlüler Cevaplıyor’ adı altında Türkiye'de sürdürüyor. Serinin son konuğu, ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor’ın popüler finalistlerinden Hasan Yalnızoğlu oldu. #ÜnlülerinGörüşleri canlı yayınına katılan Survivor finalisti Hasan Yalnızoğlu, Survivor ve kendisi hakkında KizlarSoruyor üyelerinin sorularına içtenlikle görüş bildirdi. 
 
Hasan hem başarılı bir sporcu, hem bir spor girişimcisi, hem de kişisel gelişim konusunda kitap yazarı. 'Öğrenilmiş Duygular' kitabını daha önce yayınlayan Hasan bugünlerde yeni bir kitap yazıyor. 'Survivor Gerçekleri' isimli yeni kitabında Ada'daki yaşamı tüm çıplaklığıyla anlatacağını söyleyen Hasan, Survivor hakkında en çok merak edilenleri kitabından önce KizlarSoruyor'a dobra dobra anlattı.
 
“Survivor’a katılacaklara çok önemli tavsiyelerim var”
Hasan Yalnızoğlu’nun “Survivor’a katılacaklara önerilerin neler?” şeklindeki soruya yanıtı ise son derece imalı oldu: “Yarışırken rakibinizin kafasına basın, kadın yarışmacılara hakaret edin, saygıdan bahsedip terbiyesizlik yapın, rakiplerinize hakaret ederek morallerini bozmaya çalışın.” şeklinde eleştirel bir giriş yapan Yalnızoğlu, “Tabii ki bunları yapın demeyeceğim. Bunları yapmazsanız sonuç ne olur bilmem ama belki iyi bir insan olabilirsiniz” dedi.
 
“Kurgusuz ve montajsız bir Survivor düşünülemez”

“Survivor kurgu mu?” sorusunu yanıtlayan Hasan Yalnızoğlu, “Survivor’da yaşananlar gerçek ancak kurgusuz ve montajsız bir Survivor düşünülemez” yanıtını verdi ve bütün bunları çok yakında yazacağı “Survivor Gerçekleri” adlı kitapta anlatacağını belirtti.

“Survivor’ı kadınlara tavsiye etmiyorum ama her şeye rağmen başaran kadınlar da bize ‘biz de varız’ diyor”

“Survivor’da kadın olmak mı, yoksa erkek olmak mı zor?” sorusunu yanıtlayan Yalnızoğlu, “Kadınlara Survivor’a katılmalarını hiç tavsiye etmiyorum. Kadınlar için ada şartları daha zor. Ancak bazı kadın arkadaşlarımız bize her şeye rağmen başarabildiklerini gösterdi. Onları tebrik ediyorum.” dedi.

“Sevdiğim kadın annem gibi olmalı”

“Nasıl kadınlardan hoşlanırsın?” sorusunu yanıtlayan Yalnızoğlu, “Bu çok zor bir soru ama bana en iyi örnek olan kadın annem. O yüzden ben de annem gibi kadınlardan hoşlanırım.” ded

 “Adadaki cinsel hayat sıfır!”
“Survivor adasında cinsel hayat nasıl?” sorusuna “Yaklaşık dört buçuk ay boyunca yemek bile yiyemiyoruz.” şeklinde yanıt veren Yalnızoğlu, “Adadaki cinsel hayat sıfır.” dedi.
 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR