Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAGAZİN DÜNYASINDA BİR AYRILIK DAHA
MAGAZİN DÜNYASINDA BİR AYRILIK DAHA
Evliliğinde ağır psikolojik şiddete maruz kaldğı iddiasıyla iki yıllık eşi Malkoç Süalp'e mayıs ayında boşanma davası açan ancak daha sonra davayı geri çeken Bade İşçil, tüm çabasına rağmen evliliğini kurtaramadı.
12 Temmuz 2015, 17:12

 

Bade İşçil'in yeniden boşanmatalebiyle mahkemeye başvurduğunu, avukatı yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu: "Müvekkilimiz Bade İşçilSüalp, eşi Malkoç Süalp ile birlikteliğini bitirme kararı almıştır.

Müvekkilin yaşamış olduğu bu zor süreçte,çocuklarının menfaati gözetilerek yapılacak olumsuz haberlerden özellikle kaçınılmasını siz değerli basın mensubu arkadaşlardan rica ederiz.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak Malkoç Süalp'e yönelik koruma kararı alınmasınıda talep eden İşçil, sosyal medya hesaplarındanda Süalp soyadını ve eşinin tüm fotoğraflarınıda sildi.



BOŞANMA DİLEKÇESİ ŞOKE ETTİ

İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Beklan Yılmaz aracılığıyla dava açan Bade İşçil Süalp, dava dilekçesinde öfke nöbetlerini kontrol edemeyen, baskıcı, asabi, katı kuralları bulunan eşinin evliliği işkence haline dönüştürdüğünü iddia etti ve kocasına 6 ay uzaklaştırma kararı verilmesini istedi.

Bade Süalp'in dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:

“Davalı koca her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyor, onur kırıcı davranışlarda bulunuyordu. Bade Süalp, düzelir umuduyla hep sessiz kaldı. Ancak bekleyiş, yerini korku ve huzursuzluğa bıraktı. Davalı koca, 8 aylık çocuğunun yanında bile öfkesini kontrol edemedi. ‘Bu çocuğu ben kendi kurallarıma göre büyüteceğim, sen karışamazsın. Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın dadı verecek, çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra’ya yatılı okula göndereceğim, artık göremeyeceksin’ diyerek yeni doğum yapmış Bade Süalp’i psikolojik yönden yıprattı. Doğumun gerçekleştiği gün de doğumhaneye girerek bebeğin anne ile duygusal bağı kesilsin diye göbek bağını kendisinin kesmek istediğini söyledi, huzursuzluk çıkardı."

BEBEĞİN GÖBEK BAĞINI KENDİ KESMEK İSTEDİ

Eşinin köpeği halıyı pislediği gerekçesiyle döverek yaraladığını iddia eden Bade Süalp, eşinin doğum esnasında doğumhaneye giderek 'bebeğin anne ile duygusal bağı kesilsin' diye göbek bağını kendisinin kesmek istediğine de dilekçede yer verdi.

600 BİN LİRA TALEP ETTİ

Bade İşçil Süalp, eşinden 600 bin lira tazminat ile çocuğu ve kendisi için aylık 70 bin lira nafaka istedi.

MALKOÇ SÜALP: EVLİLİĞİ KURTARMAK İÇİN...

Eşinin açtığı boşanma davasına cevap veren Malkoç Süalp ise evlilik birliğinin iddiaların aksine temelinden sarsılmadığını ifade etti. Avukatı, müvekkilinin eşini ve oğlunu sevdiğini, evliliğini kurtarmak için iyi niyetle çözüm arayışına girdiğini anlattı.

“Müvekkilim eşine saygı ve sevgiyle bağlıdır. Davalının iddia ettiği gibi psikolojik şiddet, hakaret, baskıcı tavır içinde olduğu, öfkesini kontrol edemediği gibi iddialar doğru değildir. Davacıyla yeniden bir araya gelmelerini sağlayabilecek yapıcı ve iyi niyetli görüşmeler devam etmektedir. Çok mutlu bir şekilde başlayan evliliğin karşılıklı saygı, güven ve hoşgörü ile geleceğe taşınacağına inancını koruduğundan, açılan boşanma davasının reddini istiyoruz.”

Davalı kocanın bu talebinden sonra Bade Süalp de mahkemeye feragat dilekçesi vererek boşanma davasından vazgeçti.

BADE İŞÇİL'E BÜYÜK DESTEK

İşte sosyal medyada yayınlanan Bade İşçil Süalp'e destek mesajlarının bazıları:

İsmigül Narin

Sen git üniversite oku, karını ez, geç, şidet uygula!

Oya Karacan

Bir erkeğe bu kadar bağlanmak çok saçma! Arkandayız Bade!

Gülseren Yaman

Eğitimli insan bunu yaparsa, cahil ne yapmaz? Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın bu kadar eziliyorsa, duramayanın hali ne olur?

Pamukk

Bade İşcil'in arkasındayız

Kedi Kadın

Bade İşçil  hemen o adamı boşa ve uzaklaş. Hayat kısa kimsenin seni üzmeye hakkı yok, hayatı kendine zehir etme..

Gazetede çıkan haberleri duyunca çok üzüldüm nasıl bir baba ki o, emzirme çocuğunu diyor şaşkınım!

Elif Çalışkan

Bade İşçil'in dilekçesindeki iddiaları doğruysa yazık gerçekten çok yazık kızcağıza, ya nasıl oldu da böyle şiddetli bi dilekçeyi geri çekmiş

Şafak Timur

Psikolojik şiddet iddiası doğruysa, korkmuştur Bade İşçil.

BADE İŞÇİL KİMDİR?

8 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu olan Bade İşçil; Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Bade İşçil, iş adamı Malkoç Süalp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR