Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞARKICI KONTENJANINI UĞUR IŞILAK KAPTI
ŞARKICI KONTENJANINI UĞUR IŞILAK KAPTI
İbrahim Tatlıses'e kötü haber 7 Haziran genel seçimlerinde memleketi Şanlıurfa'dan Ak Parti milletvekili aday adayı olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses aday gösterilmedi.Dombira şekısını Erdoğan'a uyarlayan ,Uğur Işılak meclis yolunda.
8 Nisan 2015, 08:15

 

İbrahim Tatlıses'e kötü haber 7 Haziran genel seçimlerinde memleketi Şanlıurfa'dan Ak Parti milletvekili aday adayı olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses aday gösterilmedi.

AK Parti'de 7 Haziran'da gerçekleşecek olan genel seçimlerde milletvekili aday listeleri açıklandı. Kesinlik kazanan isimler arasında AK Parti'den aday adayı olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ise açıklanan milletvekili aday listesinde yer almadı,meclise şarkıcı olarak girmeye hazırlanan isim partinin Dombira adlı şarkıya Türkçeı söz yazan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayesinde olduğu iddia edilen  Uğur Iışılak oldu.

image

Tedavi için ABD'de bulunan İbrahim Tatlıses, 9 Mart'ta kritik bir beyin ameliyatı geçirmişti.

YİNE HÜSRAN

Ünlü sanatçı adaylığıyla ilgili şunları söylemişti:

"Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız ne karar verirlerse ben ona uymaya hazırım. Ama ben Şanlıurfa’ya hizmet etmek istiyorum. Çünkü sivil vatandaşken söylediğimiz bir söz gidip yerinde oturmuyor. Ama milletvekili olduğun zaman o sorun için önerge verince gidip yerine oturuyor.image

İlk seçimlerde ben Suruç ilçesine gitmiştim.

O gün bizim otobüsümüzde jeneratörden dolayı bir yangın çıkmıştı. Alev almıştı aracımız o günü hatırlıyorum. Orada benim yanıma gelen biri bana ’suyumuz yok’ demişti. O günü hiç unutmuyorum. Onlara eğer milletvekili seçilirsem Birecik’ten Fırat Nehri’nden su getireceğimi söylemiştim. Benim dememe kalmadan AK Parti getirdi. O dönem Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmiştim. Amacım budur. Amacım şöhret değildir. Hiçbir zaman para, güvenlik, koruma ve dokunulmazlık olmamıştır. Şanlıurfa beni unutmadı, ben de Şanlıurfa’yı unutmam.""


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR