Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YELDA'YA SON GÖREV
YELDA'YA SON GÖREV
Törende ailesi, yakınları ve arkadaşları, genç yaşta hayatını kaybeden Yelda Kahvecioğlu için uzun süre gözyaşı döktü. Etiler'deki evinde dün yakınları tarafından ölü bulunan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu (30) son yolculuğuna uğurlandı.
2 Mart 2015, 20:28

 Törende ailesi, yakınları ve arkadaşları, genç yaşta hayatını kaybeden Yelda Kahvecioğlu için uzun süre gözyaşı döktü. Etiler'deki evinde dün yakınları tarafından ölü bulunan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu (30) son yolculuğuna uğurlandı.

Kahvecioğlu için Arnavutköy Tevfikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, ailesi, yakınları ve arkadaşları, genç yaşta hayatını kaybeden Yelda Kahvecioğlu için uzun süre gözyaşı döktü.  Ünlülerin diyetisyeni olarak bilinen Yelda Kahvecioğlu'nun cenaze törenine, ailesi, yakınları ve arkadaşları dışında ünlü simalar da katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sinema oyuncuları Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, Erkan Petekkaya, manken Ebru Destan, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da cenazede hazır bulundu.  
Anne Güler Kahvecioğlu, tören boyunca kızının çerçeve içindeki resmini bir an olsun elinden indirmedi. Ayakta durmakta güçlük çeken abla Derya Kahvecioğlu ise kardeşinin tabutu omuzlara alındığı sırada gözyaşı döktü.  Helallik alınmasının ardından, acılı baba Abdullah Kahvecioğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar birlikte saf tuttu. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan tabut cenaze aracına konuldu.

ANTALYA’DA TOPRAĞA VERİLECEK  
Yelda Kahvevioğlu'nun cenazesi, memleketi Antalya Gazipaşa'ya götürülmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na doğru hareket etti. Uçakla Antalya'ya götürülecek olan cenaze, yarın öğle vakti Gazipaşa'da defnedilecek.image

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Cenazeye katılan Erkan Petekkaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yelda Kahvecioğlu ile yakın arkadaş olduğunu ifade ederek, "Ne diyebiliriz ki! Çok üzgünüz. Çok değerli bir insandı. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu. 
Ebru Destan ise "Çok nahif bir insandı. 7 ay boyunca her gün görüştüğüm ve sonrasında arkadaş olduğum biriydi. İyi ki tanımışım. En son 10 gün önce görüştük. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR