Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ABLAMIN DURUMU İYİ DEĞİL
ABLAMIN DURUMU İYİ DEĞİL
Yargıtay’ın cezasını onamasından ardından kayıplara karışan ve cumartesi günü yakalanıp cezaevine konan Deniz Seki’yi dün ilk görüş gününde kardeşleri Serkan ve Serdar Seki ile menajeri ziyaret etti.
18 Kasım 2014, 10:53

 

Serkan Seki ablasıyla görüştükten sonra “Adaletsiz bir durum olduğunu, çifte standart olduğunu düşünüyor” dedi.

Üç kişilik arkadaş listesinde adı olan Seki’nin nişanlısı Faruk Salman ise görüşe gelmedi.

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki kararın Yargıtay tarafından onanmasının ardından kayıplara karışmıştı. Deniz Seki 15 Kasım 2014 günü nişanlısı Faruk Salman’ın Büyükçekmece Alkent 2000 Sitesi’ndeki villasına giderken Narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alındı. Ertesi gün infaz savcılığına çıkarılan Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine götürüldü. Daha önce 7 ay hapis yatan Seki’nin eski koğuşu olan A-1 koğuşunda kaldığı öğrenildi. 

Cezaevi kapısına asılan görüş günü çizelgesine göre Deniz Seki’nin kaldığı A-1 koğuşunun görüş günü Salı günüydü. Dün sabah saatlerinde cezaevi önüne ilk olarak menajeri Özgür Aras geldi. Seki’nin kardeşleri Serkan Seki ve yönetmen Serdar Seki, sabah saat 08.25’te gelerek cezaevine girdi. Seki, kardeşleri ve menajeriyle cam arkasından telefonla konuşarak kapalı görüş yaptı. Seki’nin ziyaretçileri saat 09.50’de cezaevinden çıktı. Serkan Seki gazetecilerin sorularını cevapladı.

“İyi olmaya çalışıyor”

Görüşte neler konuştukları sorulan Serkan Seki şunları söyledi: “Olması gerektiği gibi, iyi değil tabiki. Ne konuşulması gerekiyorsa onları konuştuk. Şu anda şu şartlarda konuşabilecek durumda değilim siz de takdir edersiniz. Adaletsiz bir durum olduğunu düşünüyor, çifte standart olduğunu düşünüyor. İçerde diğer mahkum yakınlarıyla da ister istemez tanışıyorsunuz, arkadaş oluyorsunuz. Kendi görüşüm bu adaletsizlik sadece bize karşı olan bir şey değil. Gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorum, belli ediyor insanlar kendilerini.” Serkan Seki, gazetecilerin ‘morali nasıl’ sorusuna ise “İyi değil ama iyi olmaya çalışıyor” diye cevap verdi.

3.5 yıl daha hapis yatacak olan Seki, cezasının son 1 yılında denetimli serbestlikten yararlanabilecek.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR