Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EBRU ŞALLI EVLENİYOR
EBRU ŞALLI EVLENİYOR
Altın Kelebek Ödülleri'nde sahne alan Sinan Akçıl, Ebru Şallı'ya yazdığı 'Güzel Kız' şarkısıyla güzel mankene evlilik teklif etti.
23 Haziran 2014, 23:58

 

Altın Kelebek Ödülleri'nde sahne alan Sinan Akçıl, Ebru Şallı'ya yazdığı 'Güzel Kız' şarkısıyla güzel mankene evlilik teklif etti.

Harun Tan'dan ayrıldıktan sonra popçu Sinan Akçıl ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Şallı evlilik yolunda hızla ilerliyor. Geçtiğimiz gece düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde sahne alan Sinan Akçıl içinde 'Evlen Benimle' sözünün geçtiği 'Güzel Kız' şarkısını Şallı'nın gözlerine bakarak söyledi. Diz çökerek söylediği şarkıyı bitirdikten sonra sahneden inip sevgilisini öpen popçu sevgilisine evlenme teklif etti. Akçıl'a sahnede Borusan ve Tekfen Filarmoni Orkestraları’nı kuran babası Saim Akçıl tarafından yönetilen orkestra eşlik etti. Şallı bir röportajında Akçıl için "Güzel olduğumu hatırlattı. İstediğin kadar Türkiye güzeli ol, güzel olduğunu unutturabilirler. Ama bir gün tekrar güzel olduğunu bir hatırlatan çıkarsa çok etkilenirsin. Sinan aşkın söz yazarı, şarkıları bunun kanıtı" demişti.

Samet Aday


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR