Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALKOLDEN NASIL KURTULDU ?
ALKOLDEN NASIL KURTULDU ?
Alkol bağımlılığı sebebiyle evliliğinde ve sağlığında sorunlar yaşayan Erkan Petekkaya, Cüneyt Arkın’ın yöntemiyle alkolden kurtuldu. Eşine “Alkollüyken beni kameraya kaydet” diyen Petekkaya, görüntüleri izlediğinde tedavi olmaya karar verdiğini söyledi.
29 Mayıs 2014, 04:40

 

Uzun süredir var olan alkol bağımlılığı sebebiyle evliliği ve sağlığı tehlikeye giren Erkan Petekkaya, alkol probleminden kurtuldu.  
Petekkaya, kısa süre önce 10 gün boyunca özel bir hastanede alkol tedavisi gördüğünü itiraf etti. İlginç bir yöntemle tedavi olmaya karar verdiğini anlatan ünlü oyuncu şöyle konuştu:

“Eşime, ‘Eve alkollü geldiğimde beni kameraya kaydet’ dedim. Yine küfelik bir şekilde eve geldiğim bir gece eşimin kaydettiği görüntüleri seyredince, tedavi olmaya karar verdim.”  

TEDAVİ OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM

Bir daha asla alkol kullanmayacağını belirten Petekkaya, “Doktor yardımıyla alkolden kurtuldum.Artık içmiyorum, içmeyeceğim de… Tedavi görmek utanılacak bir şey değil. Böyle bir şey yaptığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi.

Kendimi izleyince çok utandım

Bir za­man­lar al­kol so­ru­nu ya­şa­yan Cü­neyt Ar­kı­n da Pe­tek­ka­ya gi­bi te­da­vi ol­ma­ya ka­rar ver­miş­ti. Ar­kın ya­şa­dık­la­rı­nı şöy­le an­lat­mış­tı:
“Eşim, sar­hoş ha­lim­le yap­tık­la­rı­mı giz­li­ce el ka­me­ra­mı­za kay­det­miş. Sa­bah uyan­dı­ğım­da ka­se­ti önü­me koy­du ve ‘Al iz­le, yo­ru­mu­nu ken­din yap’ de­di. İz­le­dik­ten son­ra bir da­ha al­kol kul­lan­ma­ma­ya ye­min et­tim. O ka­set­te iz­le­di­ğim ben de­ğil­dim, da­ha­sı bir in­san de­ğil bir hay­van­dı. Çok utan­dım."

OKAN IŞIK


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR