Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÜNYACA ÜNLÜ MARKANIN YÜZÜ OLDU
DÜNYACA ÜNLÜ MARKANIN YÜZÜ OLDU
Avrupa’nın lider* saç boya markası Palette’nin 33 ülkeyi birden kapsayan projesine ile ilk kez birTürk ünlü Schwarzkopf Palette’nin yüzü oluyor: Songül Öden.
2 Şubat 2014, 23:55

 

Avrupa’nın lider* saç boya markası Palette’nin 33 ülkeyi birden kapsayan projesine ile ilk kez birTürk ünlü Schwarzkopf Palette’nin yüzü oluyor: Songül Öden.

Saç boyasında Avrupa  lideri* marka Palette yeni uluslararası reklam kampanyası için başarılı oyuncu Songül Öden ile işbirliği yaptı.

Özellikle Ortadoğu ve Doğu Avrupa’da önemli bir hayran kitlesine sahip olan Songül Öden, bu kampanya aracılığıyla saç renginin sırrını dünyanın dört bir yanındaki kadınlarla paylaşacak.

Türkiye dışında Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Slovenya, Hırvatistan, Estonya, Litvanya, Letonya, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Bosna-Hersek, Slovakya, İsrail, Mısır, Tunus, Suudi Arabistan, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Filistin, Ürdün, Güney Afrika, Irak, Pakistan, Yemen, Afganistan, Cezayir, Fas, Suriye, Nepal, Sri Lanka olmak üzere toplam 33 ülkede gösterilecek reklam filmi ile Songül Öden, Palette markasının ilk Türk yüzü olacak.

image

Avrupa’dan gelen ekip ile 4 gün boyunca İstanbul’da gerçekleştirilen çekimlerden sonra Songül Öden, yüzü olduğu kampanyayla ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: “Farklı kültürlere ait, farklı coğrafyalardan gelen insanlarla çalışmak benim için inanılmaz bir deneyimdi. Bunun için kendimi çok şanslı hissediyorum. Palette, bakımına özen gösteren ve doğallıktan hoşlanan kadınlar için bence vazgeçilmez bir marka. Etkisini ilk kullanımdan itibaren saçlarımda gözlemledim ve çok memnun kaldım.“dedi

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR