Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN REKOR İLE DÖNDÜ
TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN REKOR İLE DÖNDÜ
Ekran orucunu bozup, 'Kara Para Aşk’ta başrolü kapan Tuba Büyüküstün, bölüm başı 63 bin lira alacak. Oyuncu bu rakamla dizi sektörünü salladı.
29 Ocak 2014, 14:49

 

Ekran orucunu bozup, 'Kara Para Aşk’ta başrolü kapan Tuba Büyüküstün, bölüm başı 63 bin lira alacak. Oyuncu bu rakamla dizi sektörünü salladı.

YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Akşam'ın haberine göre, dizilerin sevilen oyuncusu iddialı bir yapımla ekrana geri dönüyor. Geçen yıl 25 bölüm yayınlanan ‘20 Dakika’nın final yapmasının ardından setlerden uzak duran Tuba Büyüküstün, ATV’de yayınlanacak olan ‘Kara Para Aşk’ adlı dizide oynayacak. Engin Akyürek’le başrolü paylaşacak olan güzel oyuncunun rolü için daha önce Cansu Dere’nin adı geçmişti. Tuba Büyüküstün'ün bölüm başı 63 bin lira alacağı öğrenildi. Büyüküstün, projeye güvendiği için 'garanti ücret' talep etmedi. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın senaryosunu yazdığı dizinin oyuncuları arasında Nebahat Çehre ile Erkan Can da var.

9 SAATTEN FAZLA ÇALIŞMAM

Tuba Büyüküstün, 2012’nin ocak ayında ikizlerini dünyaya getirmişti. Büyüküstün, yeni dizisi için yaptığı sözleşmeye, 'Çocuklarımın özel günlerinde çalışmam', 'Günde en fazla 9 saat çalışırım' maddelerini de koydurttu.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR