Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜCİZE VİZYONDA
MÜCİZE VİZYONDA
Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği dördüncü filmi ‘Mucize’nin galası gerçekleşti. Gecede adeta ünlü yağmuru yaşandı.
2 Ocak 2015, 12:39

 

Çek­ti­ği film­ler­le si­ne­ma­da sağ­lam bir yer edi­nen Mah­sun Kır­mı­zı­gül,  dör­dün­cü fil­mi ‘Mu­ci­ze­’nin ga­la­sı­nı ön­ce­ki ak­şam ger­çek­leş­tir­di. Ün­lü­le­rin akın et­ti­ği film, tam not al­dı.   Mu­ci­ze­’nin bu­gü­ne ka­dar çek­ti­ği en zor film ol­du­ğu­nu söy­le­yen Kır­mı­zı­gül şöyle konuştu:

ÖĞRETMENLERE ADADI

“Bu film, ha­yat­la­rı­nı ço­cuk­la­ra ve eği­ti­me ada­mış öğ­ret­men­le­rin fe­da­kar­lık­la­rı­nı gös­te­ri­yor. Elek­ti­ri­ğin, su­yun, yo­lun, ol­ma­dı­ğı bir kö­yde ya­şa­yan in­san­la­rın hem ko­mik yanlarını hem de bü­yük tra­je­di­le­ri­ni an­la­tı­yor. Mu­ci­ze­’yi kal­bin­den özür­lü ola­ma­yan, dün­ya­ya kalp gö­zü ile ba­ka­bi­len tüm in­san­la­ra ve  öğ­ret­men­le­re adı­yo­ru­m” de­di. Film 1 Oca­k’­ta viz­yo­na gi­re­cek.

Galaya gelenler arasında Kırmızıgül’ün rakibi Özcan Deniz de vardı. Filme övgüler yağdıran Deniz, “Yılın en güzel filmi” dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR