Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CEM YILMAZ'A 2 GENÇ YÖNETMEN
CEM YILMAZ'A 2 GENÇ YÖNETMEN
‘Pek Yakında’ filminin ana sponsoru Pepsi, benzeri Hollywood yapımlarında gerçekleştirilen bir yarışmayı Türkiye’de ilk kez düzenleyerek, yeteneğine güvenenlere filmde rol alma şansı sağladı.
19 Temmuz 2014, 15:16

‘Pek Yakında’ filminin ana sponsoru Pepsi, benzeri Hollywood yapımlarında gerçekleştirilen bir yarışmayı Türkiye’de ilk kez düzenleyerek, yeteneğine güvenenlere filmde rol alma şansı sağladı.

Birbirinden eğlenceli 1500 videonun gönderildiği yarışmanın finalinde filmin yönetmeni Cem Yılmaz tarafından seçilen ‘Baturay Özdemir’ ve ‘Cankut Kaan Bolat’, son anda oyuncu kadrosuna katıldı. Cem Yılmaz, konuk oyuncuları film setinde karşılayarak her zamanki neşeli haliyle heyecanlarını azaltırken, şanslı oyuncular unutulmaz bir gün yaşadılar.

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Pek Yakında’ filmi için eğlenceli bir iş birliğine imza atan Pepsi, benzeri Hollywood yapımlarında gerçekleştirilen bir uygulamayı Türkiye’de ilk kez gerçekleştirerek, yeteneğine güvenen herkese filmde rol alma fırsatı sundu. Yarışmaya katılanlar, G.O.R.A. filminde yer alan “Ateş Başı” sahnesini kendi imkânları ve yaratıcılığı ile yeniden çekerek, www.pepsiylepekyakindasetteyim.com adresine gönderdi.

 

Çok yoğun ilgi gören yarışmaya toplam 1500 video gönderildi. Filmin yönetmeni Cem Yılmaz, halka açık oylama ile en çok beğeni toplayan 10 video arasından, filmde rol alacak iki yetenekli ismi belirledi. Yarışmaya Ankara’dan katılan Baturay Özdemir ve Cankut Kaan Bolat, ‘Ateş Başı’ sahnesini başarıyla oynayarak, filmin yönetmeni ve ekibin gözüne girmeyi başardı. İki genç, yetenekleriyle Türkiye’nin ünlü sanatçılarıyla aynı filmde rol alma şansına sahip oldu.

İstanbul’daki ‘Pek Yakında’ setine gelen iki talihli, büyük bir heyecanla çekimlere katıldı. Cem Yılmaz, Özdemir ve Bolat’a seti gezdirerek, çekimler hakkında bilgi verdi; esprileriyle iki konuk oyuncuya unutulmaz bir gün yaşattı. Oyunculuğa ilgi duyan Özdemir ve Bolat tüm ekipten oyunculukla ilgili tüyolar aldı ve sette benzersiz bir deneyim edindi. Finale kalan diğer 8 yetenekli katılımcı da film setine konuk oldu.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR