Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YEŞİLÇAM ŞARKILARI MEST ETTİ
YEŞİLÇAM ŞARKILARI MEST ETTİ
Manken hocası ve oyuncu Ayça Kuru'nun sunuculuğunu yaptığı "Cenk Yüksel ile Yeşilçam Şarkıları Konseri" 1 Mart Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Sinema Anadoluda gerçekleştirildi.
5 Mart 2014, 00:58

 

Manken hocası ve oyuncu Ayça Kuru'nun sunuculuğunu yaptığı "Cenk Yüksel ile Yeşilçam Şarkıları Konseri" 1 Mart Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Sinema Anadoluda gerçekleştirildi.

Yeşilçam şarkıları Anadolu Üniversitesinde yeniden hayat buldu.

 Step Organizasyon tarafından düzenlenen, sunuculuğunu model ve oyuncu olan Ayça Kuru'nun yaptığı "Cenk Yüksel ile Yeşilçam Şarkıları Konseri" 1 Mart Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Sinema Anadoluda gerçekleştirildi.

2004 yılında yapılan Akademi Türkiye yarışmasıyla ünlenen şarkıcı Cenk Yüksel, konser öncesinde yaptığı açıklamada Eskişehir ve Anadolu Üniversitesinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken Eskişehir'in aşık olduğu bir şehir, Yılmaz Büyükerşen'in ise çok sevdiği bir lider olduğunu ifade etti ve Eskişehir'in Anadolu şehirleri arasında örnek gösterilecek bir şehir konumunda olduğunu kaydetti.

Konserin içeriği hakkında da bilgiler veren Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Annelerimizin, babalarımızın birbirine aşık olduğu o güzel filmlerin dillere pelesenk olmuş şarkılarını söyledik. Yaklaşık sahnede 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadık hepimizin keyif aldığı bir gece oldu, dedi.

image

                                                                                         Gecenin sunucusu Ayça Kuru oldu

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Manken model eğitmeni olan ve aynı zamanda oyunculuk deneyimleri ile dikkat çeken İzmir'in İstanbula yolladığı güzel kızlardan biri olan Ayça Kuru ,sunuculuğun kendisi için keyifli bir deneyim olmasının dışında bu gece özel ilgisi olan Yeşilçam müzikleri ile nefis bir gecenin kefini yaşadığını söyledi.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR