Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRKİYE O FİLMİ YASAKLADI
TÜRKİYE O FİLMİ YASAKLADI
14 Mart'ta ilk bölümü vizyona girmesi planlanan Lars van Trier'in 'Nymphomaniac' filmine yasak geldi
3 Mart 2014, 22:41
 
Vizyona girecek filmlere rayting değerlendirmesi yapan kurul oy çokluğuyla, 14 Mart'ta ilk bölümü vizyona girmesi planlanan Lars van Trier'in 'Nymphomaniac' filminin vizyona girmesine izin vermedi.
 
Vizyona giren filmleri sınıflandıran kurul filmi izledi ancak herhangi bir karara varmadan topu üst kurula attı. Üst kurul ise bugün filmi izleyerek oy çokluğu ile vizyona girmemesine karar verdi. Beklenti filmin +18 ibaresi alarak salonlardaki yerini alması yönündeydi. Ancak film bu şekilde bile salonlara giremeyecek.
 
Türkiye 'de geçen hafta sona eren !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde Trier'in kendisi tarafından sansürlenmiş versiyonuyla gösterilen 'Nymphomaniac'ın ilk bölümü 14 Mart, ikinci bölümü ise 21 Mart'ta vizyona girecek. 'İtiraf' adıyla vizyona girecek olan yapım, 50'li yaşlarının başındaki bir kadının çocukluğundan itibaren erkeklerle olan ilişkilerini anlatıyor.  Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Jamie Bell, Uma Thurman, Willem Dafoe gibi oyuncuların rol aldığı film, geçen ay Berlin Film Festivali'nde sansürsüz olarak gösterilmiş ve eleştirmenlerden övgüler almıştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR