Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FALYALI CİNAYETİNDE PEŞPEŞE TUTUKLAMALAR
FALYALI CİNAYETİNDE PEŞPEŞE TUTUKLAMALAR
Kıbrıslı bahis baronu Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesiyle ilgili Türkiye ve KKTC'de tutuklamalar devam ediyor. KKTC Polisi, 4 kişiyi daha tutukladı.Aralarında Halil Falyalı'nın yakın korumalarının da bulunduğu söz konusu kişiler bugün mahkemeye çıkarıldı ve haklarında tutukluluklarının devamına karar verildi.
13 Şubat 2022, 12:39
 
HALİL FALYALI'NIN KATİLLERİ TÜRKİYE VE KIBRIS'TA ARANIYOR
 
Polis, 4 kişiyi daha tutukladı.Söz konusu kişilerden ikisi Halil Falyalı'nın yakın korumaları olan Türkistan Gülce ve Halil Işık bugün mahkemeye çıkarıldı ve haklarında KKTC yasalarına göre tutuklandılar.
 
image
 
Diğer 2 zanlının tetikçi olduğundan şüpheleniliyor.
Dün yakalanan zanlılar Veysel Sarı ve Musa Çiçek, teamüden adam öldürme, kanunsuz ateşli silah, patlayıcı madde kullanma, taşıma, tasarruf, kasti hasar ve meskun mahalde ateş açma suçlarından yargılanırken Falyalı'nın yakın korumaları olan, zanlılar Türkistan Gülce ve Halil Işık ise kanunsuz ateşli silah, patlayıcı madde kullanma, taşıma ve tasarruf ile meskun mahalde ateş açma suçlarından yargılanıyor.
 
KKTC Polisi zanlılar Veysel Sarı ve Musa Çiçek'in 8 Şubat 2022 tarihinde Halil Falyalı ve Murat Demirtaş'a karşı düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili tutuklandığını söyledi.
 
Polis zanlıların geniş çaplı soruşturma neticesinde  Girne Alsancak' da gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlıların kaldıkları evde tespit edilerek kaçmaya çalışmalarına rağmen orantılı güç kullanılarak tutuklandıklarını belirtti.
 
image
 
Polis zanlıların kaldıkları evde yapılan aramada küvet altında naylon içerisine gizlenmiş 9mm tabanca ve mermiler bulunduğunu  aktardı. Polis zanlıların suç üstü tutuklandığını ve zanlı Veysel Sarı'nın gönüllü ifade verdiğini, ifadesinde ülkeye Alanya' dan tekne ile yasa dışı yollardan giriş yaptıklarını ve kalmakta oldukları evi Türkiye'de mesele ile ilgili olarak tutuklanan Mustafa Söylemez'in kiraladığı bilgisini verdiği öğrenildi..
 
              image
 
KKTC Polis Müfettişi Murat Bayram zanlıların ayrıca başka şahıslar adına düzenlenmiş sahte ehliyetler ile araç kiraladığını ve konu ehliyetleri zanlı Musa Çiçek'in temin ettiğini tespit edildiğini söyledi. Polis zanlının vermiş olduğu ifadenin teyit amaçlı ele geçen silahın balistik incelemesinin sürdüğünü ve olayda kullanılıp kullanılmadığının araştırılacağını ifade etti.
 
Polis Müfettişi Bayram mesele ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini Türkiye ve KKTC Emniyet güçlerinin ortaklaşa olarak konu ile ilgilili çalışmalarının devam ettiğini Türkiye de meseleye bağlantılı 4 kişinin tutuklandığını KKTC'de de 4 kişi tutuklandığını ve aranan başka şahısların olduğunu aktardı. 
 
image
 
OPERASYONLAR İSTANBUL'DA DA DEVAM EDİYOR
 
Bu arada, konuyla ilgili olarak İstanbul’da gözaltına alınanların sayısı 6’ya çıktı.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 kişi daha gözaltına alındı.
 
Gözaltına alınan kişilerin "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile 5 adamı olduğu belirtiliyor..
 
Aralarında Söylemez Kardeşler çetesininden 6 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.
 
Saldırı sonrası İstanbul’da 5 kişi gözaltına alınmıştı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR