Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FALYALI'NIN KORUMALARI GÖZALTINDA
FALYALI'NIN KORUMALARI GÖZALTINDA
Halil Falyalı ve Murat Demirtaş’ın öldürülmesiyle ilgili olarak soruşturma devam ederken olayla bağlantısı bulunan 2 şahıs daha tespit edildi. KKTC polisi adada peşpeşe operasyolar düzenliyor.Son gözaltılar Halil Falyalı'nın yakın korumaları Türkistan Gülce ve Halil Işık oldu.Bu iki kişi hakkında henüz açıklama yapılmadı.
12 Şubat 2022, 22:00
 
 
Çatalköy’de evine gittiği sırada uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş için KKTC polis araştırmalarını sürdürürken yeni gözaltı haberleri gelmeye devam ediyor.
 
                    image
 
Çatalköy'de düzenlenen silahlı saldırı sonucu Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesiyle ilgili tutuklanan Ömer Tunç ve Yusuf Güneş  mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme zanlılara 6'şar gün tutukluluk verdi Olayda birden çok silah ve kişi olduğu iddia ediliyor
 
49 yaşındaki Ömer Tunç, bu sabah Girne Kaza Mahkemesinde yargıç karşısına çıkarıldı.Girne'de yakalanan Batmanlı Ömer Tunç ile İstanbul'da gözaltına alınan Mustafa Söylemez'in cinayetten önce otelde birlikte giriş-çıkış yaptıklarına ilişkin kamera kayıtları ortaya çıktığı iddia edildi.
Tunç, cinayet gecesinin sabahına karşı bir otelin kumarhanesinde yakalandı. Kumarhanede polis olduğunu tahmin ettiği kişilerin yanına yaklaşmaya başlamasından şüphelenen Tunç kaçmak istedi. Ancak, sivil görevliler tarafından yakalandı
 
Zanlı Ömer Tunç mahkemede  '' Olayda bağlantım yok can güvenliğimden endişeliyim '' dedi..
 
Zanlılardan Ömer Tunç'un verdiği  ifadenin tahkikat sorumlusu, zanlının gönüllü ifadesinde doğru olmayan birçok bulguya rastlandığına da dikkat çekti.
 
Olay yerinde 59 adet 7.62 çapında boş kovan, 9 adet 7.62 mm mermi çekirdeği ve çekirdek parçası, 5 adet 9 milimetre çapında boş kovan tespit edildiğini, bunun da olayda birden fazla silah ve kişinin yer aldığının göstergesi olduğunu kaydeden tahkikat sorumlusu, olayda birçok kiralık aracın kullanılmasının da suçun organize bir suç olduğunu gösterdiğini vurguladı.
 
Halil Falyalı cinayeti ile ilgili KKTC'de 4, İstanbul'da ise 3 olmak üzere toplam gözaltı sayısı ise 7 kişiye yükseldi.
                image
 
        FALYALI'NIN YAKIN KORUMALARI TUTUKLANANLAR KERVANINDA!
 
Halil Falyalı ve Murat Demirtaş’ın öldürülmesiyle ilgili olarak soruşturma devam ederken olayla bağlantısı bulunan 2 şahıs daha tespit edildi
 
  image
 
Polis Girne’de operasyon düzenledi.Türkistan Gülce ve Halil Işık sorguda.
 
Operasyon sonucunda 2 kişi gözaltına alındı Kıbrıs Gerçek’in polisten edindiği bilgiye göre yakalanan 2 kişi Halil Falyalı’nın yakın koruması olduğu öğrenildi. Tutuklanan kişilerin isminin Türkistan Gülce ve Halil Işık olduğu da Kıbrıs kaynaklarından ulaşılan bilgiler arasında.
 
Gözaltına alınan Falyalı'nın iki yakın koruması olduğu öğrenilen Türkistan Gülce ve Halil Işık gün içinde tutukluluk talebi ile Girne'de mahkemeye çıkarılacakları belirtildi

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR