Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEYLİKDÜZÜ'NE ANLAMLI ZİYARET
BEYLİKDÜZÜ'NE ANLAMLI ZİYARET
Beylikdüzü Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkonsolosu Seniha Birand Çınar’ı ağırladı. Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde yer alan Rauf Denktaş Anıtı’nı ziyaret eden Başkonsolos Çınar, “Böylesine eşsiz bir anıtı hayata geçirdiği için Beylikdüzü Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.
6 Eylül 2020, 09:45
 
Beylikdüzü Belediyesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkonsolosu Seniha Birand Çınar’ı ağırladı. 
 
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın makamında gerçekleşen görüşmenin ardından bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkonsolos Çınar, ilk olarak Başkan Çalık ile Yaşam Vadisi’ni gezdi.
 
image
 
Ziyaret kapsamında, vadide yer alan ve Kıbrıs tarihini gözler önüne seren Rauf Denktaş Anıtı’nda detaylı bir tur yapıldı.
 
Anıtın, Denktaş ailesinin seçimi ve onayıyla oluşturulduğunu belirten Başkan Çalık, modern Kıbrıs tarihinin önemli aşamalarını ortaya koyan özel bir yer olduğunu vurguladı. 
 
“Bizler İçin Çok Eşsiz Bir Anıt”
 
Ziyaret sırasında Rauf Denktaş Anıtı’na ilişkin detaylı bilgileri aktaran Başkan Çalık, “Kıbrıs, Türkiye’yi birleştiren ve Türkiye’deki bütün siyasetçileri bir araya getiren siyaset üstü bir meseledir. Hayata geçirdiğimiz bu anıt ve sizleri burada ağırlayabilmek bizler için çok özel” ifadelerini kullandı.
 
image
 
Başkonsolos Seniha Çınar, “Kıbrıs tarihini insanların gelip okuyarak kendilerinin öğrenebiliyor olması bu anıtın en can alıcı özelliği. Gerçekten bizler için çok eşsiz bir anıt. Beylikdüzü Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.  Ziyaret, Yaşam Vadisi’nin 2.ve 3.etaplarının ardından Yaşam Bahçesi ile son buldu.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR