Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ASİL NADİR 79 YAŞINDA BABA OLUYOR !
ASİL NADİR 79 YAŞINDA BABA OLUYOR !
Kıbrıslı iş insanı Asil Nadir’in eşi Nur Nadir hamilelikte 5. ayına girdi. Nur Hanım, karnının belli olduğu ilk fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve takipçilerini heyecanına ortak etti.
31 Ağustos 2020, 10:02
 
Yeniden baba olmaya hazırlanan 79 yaşındaki Kıbrıslı iş insanı Asil Nadir'in eşi Nur Nadir, hamilelikte 5. ayını tamamladı ve karnının belli olduğu fotoğraflarını paylaştı.
 
36 yaşındaki Filistin asıllı Nur Nadir, iki yıl önce doğan ilk çocuğuna eşinin adının tersten okunuşu olan ‘Lisa’ adını vermişti. Asil Nadir'in ilk eşi Ayşegül Tecimer'den olan 43 ve 54 yaşında iki oğlu da bulunuyor. Nur Nadir 2005 yılında Asil Nadir ile evlenip, KKTC'ye yerleşti.
 
image
 
ASİL NADİR KİMDİR?
 
Türkiye'de adını ‘Medya patronu’ olarak duyuran Asil Nadir 1941'de Lefke'de doğdu. 1961 yılında ailesi ile birlikte Londra'ya taşındı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde okurken okulu bırakıp iş hayatına atıldı. Londra merkezli Wear Well konfeksiyon şirketini ve dönemin Başbakanı Turgut Özal'ın tavsiyesi üzerine 1988'de Günaydın gazetesini satın aldı. Ardından Güneş ve Tan gazeteleri ile Nokta dergisinin de sahibi oldu.
 
1990 yılında İngiltere borsasında spekülasyon yapmakla suçlandı ve tutuklandı. 1993'te kefaletle serbest bırakılınca özel uçağıyla KKTC'ye gitti. 2010 yılında İngiltere'ye döndü. Hakkında mahkumiyet kararı verilince kalan 5 yıllık cezası için Türkiye'ye gönderildi. 2016'da tahliye edildi ve KKTC'ye yerleşti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR